Προκαταρκτικά: 4 κόλπα που αλλάζουν την αίσθηση του σεξ

Φανταστείτε να φτιάχνετε brownies με το φούρνο σβηστό. Έτσι είναι και το σεξ. Χωρίς προκαταρκτικά πριν το σεξ δεν μπορεί να ανάψουν τα αίματα και να ξεκινήσει το παιχνίδι. Ή σαν ένα μαραθώνιο που πρέπει να τρέξει κάποιος για να φτάσει στο ποθητό αποτέλεσμα. Τα παιχνίδια πριν από τη διείσδυση, στο σεξ είναι απαραίτητα.

Σημεία που καλό είναι να ερεθίσετε από την αρχή

Η περιοχή μεταξύ του λαιμού και του σαγονιού είναι πολύ ευαίσθητη καθώς και ο αυχένας καθώς πολλές νεύρα βρίσκονται κοντά στην επιφάνεια του δέρματος. Τα χάδια και τα φιλιά εκεί είναι ένα καλό κόλπο για να ερεθιστείτε είτε είστε άνδρας είτε γυναίκα.

Ο άνδρας ειδικά ερεθίζεται πολύ στην περιοχή κάτω από τους όρχεις, στη λεγόμενη περιοχή κάτω από το πέος. Η γυναίκα μπορεί να χαϊδεύει απαλά τους όρχεις του να τους πιάνει με τα χέρια και έπειτα να χαϊδέψει την περιοχή απαλά κάτω από αυτούς τονίζει η Jane Greer, Ph.D σεξοθεραπεύτρια από τη Νέα Υόρκη.

Ένα ερωτικό κόλπο για τις γυναίκες. Βάλτε τον άνδρα σας να ξαπλώσει μπρούμυτα και ανεβείτε πάνω στην πλάτη του φροντίζοντας να ερεθίσετε την κλειτορίδα σας όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα του στην πλάτη χαμηλά. Η ουρά της σπονδυλικής στήλης είναι ένα σημείο αρκετά ερεθιστικό για εκείνον. Με αυτή την κίνηση θα διεγερθείτε και εσείς τρομερά αναφέρει ο Sandor Gardos, Ph.D.

Το τελευταίο κόλπο είναι και το πιο σημαντικό. Φροντίστε ο ένας τον άλλον. Η ψυχολογική σύνδεση είναι ό, τι καλύτερο και για τους δυο σας. Και μπορείτε να δείξετε την τρυφερότητά σας και με τη στάση που χρησιμοποιείτε στο σεξ. Η στάση κουτάλι είναι μια πολύ καλή λύση. Μιλάμε για τη στάση εκείνη όπου ο άνδρας αγκαλιάζει από πίσω με όλο του το κορμί και τα χέρια του το σώμα της γυναίκας. Η σεξουαλική επαφή μπορεί να ξεκινήσει με αυτό τον τρόπο και με πολλά χάδια και φιλιά.

Με στοιχεία από το womenshealthmag.com 

Διαβάστε σχετικά άρθρα

 Slow sex: Ο αργός δρόμος στον απόλυτο οργασμό!

 

 

Σχετικά άρθρα