Σκορδόψωμο

<h3><span style="font-size: small;">Τι χρειαζόμαστε:</span></h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul>
<li><span style="font-size: small;">2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες</span></li>
<li><span style="font-size: small;">6 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη μαλακωμένα</span></li>
<li><span style="font-size: small;">1 μπαγκέτα ψωμί</span></li>
</ul>
<h3><span style="font-size: small;">Πώς το κάνουμε:</span></h3>
<ol>
<li><span style="font-size: small;">Κόψτε την μπαγκέτα σε διαγώνιες φέτες, χωρίς όμως να φτάνετε μέχρι κάτω και να χωρίζει τελείως το ψωμί.</span></li>
<li><span style="font-size: small;">Ανακατέψτε καλά το βούτυρο με το σκόρδο. Απλώστε το μείγμα ανάμεσα στις φέτες της μπαγκέτας, τυλίξτε τη μπαγκέτα σε αλουμινόχαρτο και βάλτε τη σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°.</span></li>
<li><span style="font-size: small;">Ψήστε τη μέχρι να είναι πολύ ζεστή, περίπου 20'.</span></li>
</ol>
<p><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.sintagespareas.gr</span></p>
</div>

Σχετικά άρθρα