«Θέλω να κάνω σεξ μαζί του σαν τρελή. Πώς θα με προσέξει;»

Ζω σε μια μικρή πόλη που σχεδόν γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας. Εδώ και μήνες μου αρέσει πολύ ένα παιδί που βλέπω συχνά αλλά δεν έχω καταφέρει να τον κάνω να με προσέξει.

Τον πετυχαίνω συχνά στο γυμναστήριο και έχω παρατηρήσει πως θα μου ρίξει μερικές ματιές αλλά ασχολείται κυρίως με τον εαυτό του και την παρέα του. Να σας πω πως είναι από οικογένεια με σπουδαίο όνομα εδώ και είναι πολύ δημοφιλής.

Έχω καταλάβει πως είναι εγωκεντρικός αλλά τον θέλω πάρα πολύ, σαν τρελή. Βέβαια, εγώ δεν επιθυμώ κάτι παραπάνω από σεξ. Τι να κάνω όμως, για να με προσέξει και να τον «ρίξω»;

Στο ερώτημά σας απάντησε ο ψυχολόγος ομαδικός θεραπευτής Δημήτρης Κατσαρός 

Αγαπητή αναγνώστρια,

Από τη μια φαίνεται να αντιμετωπίζετε μεγάλο ανταγωνισμό δεδομένου του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει και της φήμης που έχει και από την άλλη αντιμετωπίζετε το «τι θα πει ο κόσμος» σε σχέση με το ενδεχόμενο να μην καταφέρετε να του τραβήξετε την προσοχή.

Είναι πολύ έντονο το συναίσθημα που προκαλείται από ένα τέτοιο δίλημμα και σας προτείνω να κοιτάξετε αρχικά αν μεγάλο μέρος της γοητείας που σας ασκεί ο άνθρωπος αυτός έρχεται από αυτό το δίλημμα και λιγότερο από το τι είναι πραγματικά για εσάς.

Αν μπορείτε να σιγουρευτείτε ότι σας ελκύει κυρίως σαν άτομο, τότε η πιο απλή λύση είναι να τού δείξετε άμεσα το ενδιαφέρον σας μιλώντας του.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Το «τεστ» για να ανακαλύψεις αν η σχέση σου είναι τοξική. Έχεις το θάρρος να απαντήσεις;

«Πάντα ήθελα καριέρα και τώρα που θέλω σχέση, δεν ξέρω πώς να το χειριστώ. Τι να κάνω;»

10+5 συνήθειες που βλάπτουν κάθε σχέση. Εσύ ποιες κάνεις;

Σχετικά άρθρα