Aυγά μάτια με πικάντικη σάλτσα!

<p><span style="font-size: small;"><strong>Υλικά για 4 άτομα</strong></span><br /><span style="font-size: small;"><strong>Προετοιμασία</strong> 5 λεπτά</span><br /><span style="font-size: small;"><strong>Μαγείρεμα</strong> 10 λεπτά</span></p>
<p><span style="font-size: small;"><strong>Υλικά</strong></span><br /><span style="font-size: small;">-4 αβγά</span><br /><span style="font-size: small;">-1 βάζο έτοιμη σάλτσα ντομάτα με σκόρδο και βασιλικό</span><br /><span style="font-size: small;">-2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο</span><br /><span style="font-size: small;">-2 κουτ. γλυκού χαρίσα</span><br /><span style="font-size: small;">-1 κουτ. γλυκού κύμινο τριμμένο</span><br /><span style="font-size: small;">-2 πιπεριές Φλωρίνης από βάζο κομμένες σε κυβάκια</span><br /><span style="font-size: small;">-αλάτι, πιπέρι</span></p>
<p><span style="font-size: small;"><strong>Eκτέλεση</strong></span></p>
<p><br /><span style="font-size: small;">Βάζουμε σε κατσαρολάκι την έτοιμη σάλτσα με το ελαιόλαδο, τη χαρίσα, το κύμινο, αλατοπίπερο και τις πιπεριές. Αφήνουμε να τραβήξει τα υγρά της για 5 λεπτά. Τη μοιράζουμε σε 4 ατομικά σαγανάκια και σπάμε στο καθένα από 1 αβγό. Καλύπτουμε το ασπράδι με λίγη σάλτσα, προσέχοντας να μην σπάσουμε τον κρόκο. Ψήνουμε για 8 λεπτά ακόμα μέχρι να γίνει το ασπράδι, αλλά ο κρόκος να μείνει μελάτος. Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί και τυρί φέτα.</span></p>
<p> </p>
<p><span style="font-size: small;">Πηγή: thecookbook.gr</span></p>

Σχετικά άρθρα