Σεξ στο μπαλκόνι: Πώς και πότε να το κάνεις

Συνεχίζοντας το σεξουαλικό μας οδοιπορικό στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού ήρθε η ώρα να καταλήξουμε στο μπαλκόνι. Κι αυτό, γιατί το σεξ στο μπαλκόνι είναι ιδανικό για σένα που μπορεί να ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που εξιτάρονται από τα ύψη (εκτός κι αν μένεις στον πρώτο) και ευχαριστιούνται παράλληλα την πιθανότητα να τις «παρακολουθεί» κάποιο αδιάκριτο μάτι.

Καλό θα είναι, εφόσον δεν το έχεις αποπειραθεί άλλη φορά, να οργανωθείς λιγάκι πριν αποφασίσεις να μπεις στη διαδικασία να κάνεις σεξ στο μπαλκόνι. Πρώτα από όλα θα πρέπει να έχεις και τη συναίνεση του συντρόφου σου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να μην συμφωνεί και την κρίσιμη εκείνη ώρα να αποφασίσει ότι δεν θέλει να συμμετάσχει και να σε αφήσει στα κρύα του… μπαλκονιού.

Ιδιαίτερο βάρος θα πρέπει να ρίξεις και το ενδυματολογικό κόμμάτι της όλης υπόθεσης, μιας και καλό θα είναι να βάλεις κάτι που δεν θα χρειαστεί να αφαιρεθεί εντελώς, ώστε να επιτευχθεί η πολυπόθητη διείσδυση. Μια φούστα, χωρίς εσώρουχο, είναι η ιδανική επιλογή, καθώς η καλύτερη στάση για να εφαρμόσεις είναι το λεγόμενο «καγκελάτο».

Στην περίπτωση αυτή εσύ στηρίζεσαι στα κάγκελα του μπαλκονιού κοιτώντας μπροστά, ενώ ο σύντροφός σου παίρνει θέση από πίσω σου διεισδύοντας στον κόλπο σου.

Όσον αφορά την χρονική επιλογή, καλό θα είναι αυτό να γίνει το βράδυ, οπότε και τα φώτα είναι χαμηλά και εφόσον έχεις κάποια φυσιολογική συστολή αυτή να εξαλειφθεί κάτω από το εβένινο πέπλο του δειλινού.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Make-up sex: Το σεξ της συμφιλίωσης και πώς θα σε φέρει σε οργασμό

 

Σχετικά άρθρα