Σεξ και Απόκριες: Τι να ντυθείς για να τον… ανάψεις

Οι Απόκριες μπαίνουν στην κορύφωσή τους και για να βιώσεις κι εσύ την δική σου… κορύφωση με τον καλό σου διάβασε τι μπορείς να ντυθείς, για να ζήσετε στιγμές ανεπανάληπτης σεξουαλικής ηδονής, συνδυάζοντας σεξ και Απόκριες με τον καλύτερο και πιο παραγωγικό τρόπο.

Αρκουδίτσα

Αναμφίβολα, η συγκεκριμένη στολή θα «ξυπνήσει»τα ζωώδη ένστικτα του καλού σου, ο οποίος δεν θα βλέπει την ώρα να κάνει σεξ μαζί σου. Μια στολή ιδιαίτερη, χάρη στην οποία είναι 100% σίγουρο ότι θα ζήσεις ξεχωριστές εμπειρίες.

Μαθήτρια

Η φαντασίωση τόσο του άνδρα, όσο και της γυναίκας. Μια κοντή καρό φουστίτσα, μια στεκα στα μαλλιά και κίνηση όλο νάζι σίγουρα θα εξιτάρειτον καλό σου και θα σας γυρίσει έστω και νοητά πίσω στα θρανία.

Καθαρίστρια

Ένα από  τα επαγγέλματα που για κάποιον περίεργο λόγο αποτελεί την απόλυτη φαντασίωση πολλών ανδρών. Λογικά και ο δικός σου δεν θα αποτελεί εξαίρεση. Στην περίπτωση αυτή, καλό θα είναι να μην ντυθείς, αλλά να… γδυθείς. Τι σημαίνει αυτό; Ένα ξεσκονόπανο και ένα μαντήλι στο κεφάλι είναι αρκετά για να γίνει η δουλειά έτσι όπως τη θέλεις.

Καθηγήτρια-Δασκάλα

Με την στολή αυτή είναι σιγουράκι ο ερεθισμός του συντρόφου σου, ο οποίος θα ζου ζητήσει να τον διδάξεις τα μυστικά του σεξ. Επίσης, στην περίπτωση αυτή, μπορείς επιτέλους να πραγματοποιήσεις την απόλυτη φαντασίωσή σου και να τον βάλεις για τιμωρία, να σου κάνει στοματικό σεξ, έως ότου εσύ του πεις να σταματήσει.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η… άλφα – βήτα του σεξ και γιατί μπορεί να σε πουν αναλφάβητη!

Αυνανισμός με τα πόδια: Οδηγίες για αρχάριες

Σχετικά άρθρα