Σεξουαλικές στάσεις για να μπεις στη νηστεία… χορτάτη

Επειδή κατά τη περίοδο της Σαρακοστής είθισται να απέχουμε, εκτός από το φαγητό, και από τις σαρκικές απολαύσεις, καλό θα είναι όσο προλαβαίνεις να κάνεις αρκετό σεξ, έτσι ώστε να σε… κρατήσει για αυτές τις δύσκολες σαράντα μέρες που έπονται.

Διάβασε, λοιπόν, παρακάτω ποιες είναι οι σεξουαλικές στάσεις που θα σε κάνουν να ευχαριστηθεις το σεξ και να βιώσεις δυνατους οργασμούς… μακράς διάρκειας.

Στάση «στα 4»

Κλασική, δοκιμασμένη και δαχρονική η στάση «στα 4» ή άλλιώς «σκυλίσια» σε θέλεινα στηρίζεσαι σε γόνατα και αγκώνες υποδεχόμενη το πέος του συντρόφου σου, προσφέροντας σε εκείνον βαθιά διείσδυση και σε σένα ακόμα πιο βαθύ… οργασμό. Μην ξεχνάς ότι πρέπει να χαμηλώσεις αρκετά την κοιλιά σου, υψώνοντας όσο το δυνατό περισσότερο τα οπίσθιά σου. Προς Θεού, μην καμπυριάζεις!

Στάση «ιεραποστολικό»

Επίσης, γνωστή στάση με σένα να είσαι ξαπλωμένη ανάσκελα και τον καλό σου να παίρνει θέση από πάω σου με την λεκάνη σου να είναι ακριβώς στο υ΄ψος της βουωνικής τους χώρας. Για να την κάνεις λίγο πιο ενδιαφέρουσα την στάση, που είναι ενδιαφέρουσα από μόνη της έτσι κι αλλιώς, μπορείς να σηκώσεις το ένα σου πόδι και το φέρεις στον ώμο του. Με τον τρόπο αυτό κάνεις την διείσδυση ακόμα πιο ερεθιστική, καθώς υπάρχει έντονη οπτική επαφή και ο οργασμός χαρκατηρίζεται απλά ανεπανάληπτος.

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Το… spanking και οι κανόνες του: Τι να κάνεις για να το απολαύσεις

Σχετικά άρθρα