Σεξ μετά τα 50: Έτσι θα το «απογειώσεις»

Γενικότερα στην κοινωνία επικρατεί η λανθασμένη αντίληψη ότι μετά το πέρας των 50 το ζευγάρι παύει να έχει οποιασδήποτε μορφής σεξουαλική ζωή.

Κι όμως, οι εδικοί δεν διστάζουν να επισημάνουν ότι η άποψη αυτή είναι εντελώς λανθασμένη. Αντίθετα, τονίζουν ότι μετά τα 50 η σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη.

Παρακάτω, εσύ και ο σύντροφός σου μπορείτε να βρείτε μερικούς προτεινόμενους τρόπους, με τους οποίους αυτό μπορεί να συμβεί.

Πάρτε τον χρόνο σας

Το σεξ δεν χρειάζεται να είναι κάτι γρήγορο και βιαστικό, ούτε και με μεγάλη ένταση. Από τη μια, βιολογικοί παράγοντες δεν το επιτρέπουν, από την άλλη, το γεγονός ότι κατά πάσα πιθανότητα μέσα στη μέρα δεν έχεις τις υποχρεώσεις που μπορεί να είχατε σαν ζευγάρι παλιότερα. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε ήρεμο και χαλαρό σεξ, με πολλά αγγίγματα και γενικότερα επαφή, που θα σας κάνει να βιώσετε ακόμα περισσότερο την σεξουαλική απόλαυση.

Κάντε κοινές δραστηριότητες

Προσπαθήστε με τον σύντροφό σας να έχετε κοινές δραστηριότητες, κυρίως εκτός σπιτιού. Με τον τρόπο αυτό αυξάνετε το αίσθημα της οικειότητας μεταξύ σας, κάτι που αναπόφευκτα θα βγει και στη σεξουαλική σας ζωή, προς το καλύτερο φυσικά.

Κάντε ντους μαζί

Κι όχι μόνο ντους, αλλά και αφρόλουτρα. Ανεβάστε τη… θερμοκρασία μεταξύ σας, πλένοντας ο ένας τον άλλον, χωρίς να παραλείπετε τα χάδια και τα φιλιά. Αν και δεν σας… γεμίζει το μάτι, πρόκειται για το πιο θερμό ερωτικό παιχνίδι που θα σας ανεβάσει τη λίμπιντο ακόμα περισσότερο.

Βάλτε λιπαντικό

Επειδή ο πανδαμάτωρ χρόνος δεν κάνει ποτέ τα στραβά μάτια, είναι φυσιολογικό ο γυναικείος κόλπος με την πάροδο των χρόνων να χάνει την ελαστικότητα και την φυσική ικανότητά του να λιπαίνεται. Γι αυτό έχετε μαζί σας μπόλικο λιπαντικο που θα διευκολύνει ακόμη περισσότερο τη διείσδυση, χωρίς να την κάνει δυσάρεστη.

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ο καλός σου έχει… κοιλίτσα; Δύο στάσεις για να την απολαύσεις!

Σχετικά άρθρα