Ο καλός σου έχει… κοιλίτσα; Δύο στάσεις για να την απολαύσεις!

Ο θυμόσοφος λαός συνηθίζει να λέει ότι «άνδρας χωρίς κοιλιά, σπίτι χωρίς μπαλκόνια» και δεν έχει και πολύ άδικο. Εάν ρωτήσεις 9 στις 10 γυναίκες αν τους αρέσει ο άνδρας να έχει λίγο κοιλίτσα είναι σίγουρο ότι θα ακούσεις «ναι» στην πλειοψηφία των συμμετεχουσών.

Εάν, λοιπόν, ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που ο καλός τους έχει κοιλίτσα και τους αρέσει, δες ποιες είναι οι δύο ιδανικές στάσεις για να αξιοποιήσεις και να απολαύσεις, φυσικά, στο έπακρο το… προσόν του συντρόφου σου.

Η στάση «κράτημα»

Μπορεί η ονομασία τους να σου φέρνει στο μυαλό κάποια προσπάθεια να ισορροπήσεις επάνω στην κοιλιά του, όμως μην ανησυχείς, δεν θα σου βάλουμε (τόσο) δύσκολα. Πρόκειται για μια στάση, κατά την οποία χρησιμοποιείς την κοιλίτσα του παρτενέρ σου ως μέσο για να κρατηθείς, απολαμβάνοντας ακόμα περισσότερο την ερωτική πράξη και γιατί όχι να φτάσεις και στον πολυπόθητο οργασμό.

Πώς θα την κάνεις

Ουσιαστικά είναι μια ελαφριά παραλλαγή της στάσης «καβαλάρισσα» ή ευρύτερα γνωστής κι ως «η γυναίκα από πάνω». Βάζεις τον καλό σου να ξαπλώσει ανάσκελα κι εσύ παίρνεις θέση επάνω στο πέος του, ενώ με τα χέρια στο στηρίζεσαι στην κοιλιά του για καλύτερη ισορροπία. Το σημείο όπου τοποθετείς τα χέρια σου, μπορεί να σε βοηθήσει επίσης στο να έχεις ακόμα καλύτερη διείσδυση, αφού σε κάθε ανασήκωμά σου μπορείς με τα χέρια σου να πιέζεις ελαφρά (το τονίζουμε) την κοιλιά του για να προσγειώνεσαι ακόμα πιο δυνατά στο πέος του.

Προσοχή! Η συγκεκριμένη στάση, ενώ σου προσφέρει τη δυνατότητα να ελέγξεις τον ρυθμό και την ένταση της διείσδυσης, είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει τραυματισμό στο πέος του καλού σου με πιο συνηθισμένο το κάταγμα πέους.

Η στάση «προσευχή»

 

Στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στο στοματικό σεξ που θα του προσφέρεις, απλά λόγω της θέσης που παίρνεις στα γόνατα παίρνει την ονομασία «προσευχή». Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχεις να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο εκτός από το να πάρεις τον καλό σου στο στόμα σου, ενώ η φουσκωμένη του κοιλίτσα χρησιμεύει και πάλι σαν… μαξιλαράκι, όπου μπορείς να ακουμπήσεις τα χέρια σου και γιατί όχι να τον χαϊδεύεις κατά τη διάρκεια της πεολειχίας που θα του κάνεις.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κάταγμα πέους: Ποια στάση μπορεί να το προκαλέσει;

Πρωκτικό σεξ: 3 συμβουλές για να μην πονέσεις!

 

Σχετικά άρθρα