Πρωκτικό σεξ: 3 συμβουλές για να μην πονέσεις!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αλλά και με μαρτυρίες, το πρωκτικό σεξ είναι από τις πιο απολαυστικές μορφές σεξ, που δίνει μεγάλη ηδονή τόσο σε σένα όσο και στον ερωτικό παρτενέρ σου.

Επειδή, όμως, εκτός από απολαυστικό, το πρωκτικό σεξ μπορεί να είναι – τουλάχιστον στις αρχές του – αρκετά επώδυνο, θα δούμε μαζί μερικές απλές, αλλά χρήσιμες συμβουλές για το κάνεις λιγότερο οδυνηρό, σε απλά ελληνικά να μην πονάει τόσο πολύ!

Πιο έντονος ο ερεθισμός

Αρχικά θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο ερεθισμός και η απόλαυση κατά το πρωκτικό σεξ είναι εντονότερος διότι η περιοχή του πρωκτού είναι η απόληξη πολλών αισθητήριων νεύρων, οπότε τόσο η απόλαυση όσο, όμως, και ο πόνος είναι πολύ μεγαλύτερος από τον κόλπο.

Βάλε λιπαντικό

Η συγκεκριμένη περιοχή, όπως έχουμε αναφέρει ξανά στο παρελθόν, δεν έχει την ιδιότητα της φυσικής λίπανσης, όπως συμβαίνει με τον κόλπο. Αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίο, προκειμένου να μην γίνει επώδυνη η πρωκτική επαφή να βάλεις στην περιοχή αρκετό λιπαντικό, ώστε το πέος ή οποιοδήποτε άλλο σώμα μπει στην περιοχή αυτή να γλιστράει ευκολότερα, με λιγότερη τριβή στα τοιχώματα του πρωκτού σου.

Πάρε θέση

Σημαντικό ρόλο στο να μην σε πονέσει το πρωκτικό σεξ είναι και η στάση που θα επιλέξεις. Καλό θα είναι, λοιπόν, να ξεχάσεις την στάση «στα 4», όσο ερεθιστική κι αν φαίνεται, και να διαλέξεις μια από τις παρακάτω στάσεις: Είτε την παραλλαγή του «ιεραποστολικού», οπότε και φέρνεις τα πόδια σου, ξαπλωμένη ανάσκελα πίσω σχεδόν από τα αυτιά σου, για να ανοίξει καλά η περιοχή του πρωκτού, είτε να είσαι εσύ από πάνω στο καλό σου, ώστε με τον τρόπο αυτό να ελέγχεις την ένταση, αλλά και τον ρυθμό της διείσδυσης του πέους στον πρωκτό σου.

Bonus πληροφορία: Στη δεύτερη στάση έχεις τη δυνατότητα με το ελεύθερο χέρι σου να χαϊδεύεις την κλειτορίδα σου, οπότε και είναι πιθανό να έχεις κλειτοριδικό οργασμό και να απολαύσεις το πρωκτικό σεξ ακόμα περισσότερο.

Κάνε ζέσταμα

Όπως κάθε… μηχανή που για να πάρει μπροστά θέλει το ζέσταμά της, έτσι και για να κάνεις πρωκτικό σεξ θα πρέπει να προετοιμάσεις καλά την περιοχή, πάντα με τη βοήθεια των προκαταρκτικών. Γλώσσα, δάχτυλα, ακόμα και sex toys είναι ικανά να… ανεβάσουν τη θερμοκρασία και σε ετοιμάσουν να απολαύσεις το πρωκτικό σεξ, χωρίς ιδιαίτερο πόνο.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Γυναικεία οπίσθια: Το ιδανικό σχήμα για πρωκτικό σεξ!

Πρωκτικό σεξ: Απόλαυσέ το με 4 απλούς τρόπους

 

 

 

Σχετικά άρθρα