Εxtreme στάσεις για να έχεις πιο έντονο οργασμό!

Το ζητούμενο στην ερωτική στο ζωή, έντονη ή λιγότερο έντονη, δεν είναι άλλο από το να έχεις οργασμό, όσο το δυνατό πιο έντονο!

Κακά τα ψέματα, ο έντονος οργασμός είναι το «Ιερό Δισκοπότηρο» του σεξ και το να πετύχεις οργασμό είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί.

Εάν πάλι αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα στο να έχεις οργασμό στο σεξ, ίσως σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις κάποιες νέες στάσεις στο σεξ, έξω από τα συνηθισμένα, που θα σε βοηθήσουν να έχεις έντονο οργασμό.

Η «αράχνη»

Σχετικά δύσκολη στην εφαρμογή, αλλά πολύ αποτελεσματική όσον αφορά τον οργασμό που θα έχεις. Ξάπλωσε ανάσκελα και άνοιξε τα πόδια σου, έχοντάς τα ελαφρώς λυγισμένα. Ο καλός σου παίρνει θέση έχοντας το ένα σου πόδι ανάμεσα στα δικά του. Σε πλησιάζει τόσο ώστε το πέος του να διεισδύσει στον κόλπο σου. Η κίνηση που γίνεται δεν είναι παλινδρομική, αλλά πάνω-κάτω, οπότε και ο οργασμός που έχεις είναι πιο έντονος.

To «βερίκοκο»

Όχι τόσο δύσκολη στο να την εφαρμόσεις, αλλά πολύ αποτελεσματική αναφορικά με τον οργασμό σου. Πρόκειται για την αντίθετη του «κουταλιού» στάση. Τι να κάνεις; Εσύ ξαπλωμένη στο ένα σου πλευρό λυγίζεις τα πόδια σου προς τα μπροστά. Ο καλός σου ξαπλώνει κι αυτός στο πλευρό του, ώστε να έχετε οπτική επαφή. Καθώς είναι ξαπλωμένος μπαίνει στο άνοιγμα των ποδιών σου. Εσύ μπορείς να ανεβάσεις το ένα ή και τα δύο πόδια στην λεκάνη του. Η διείσδυση είναι εκπληκτική και ο οργασμός σου σίγουρος και δυνατός!

Ο «άγγελος του χιονιού»

Εάν έχεις κάνει «αγγελάκια» στο χιόνι, αυτή η στάση θα σου φανεί πολύ εύκολη και πάνω από όλα αποτελεσματική. Εσύ ξαπλώνεις ανάσκελα με τα πόδια σου ανοιχτά και σχεδόν καθόλου λυγισμένα. Ουσιαστικά δημιουργείς ένα Χ. Ο καλός σου ξαπλώνει από πάνω σου αντίθετα με σένα, μετα πόδια του δηλαδή προς τη μεριά του κεφαλιού σου, αλλά να είναι ανοιχτά. Έτσι διεισδύει στον κόλπο σου με το πέος του. Η συγκεκριμένη διείσδυση σου προσφέρει ακόμα πιο έντονο οργασμό.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Σεξ στη μπανιέρα: Ποιες είναι οι ιδανικές στάσεις;

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X