Στάση «κουτάλι»: Απλές συμβουλές για να την τελειοποιήσεις!

Μια από τις πιο… τρυφερές στάσεις στο σεξ, γνωστή και ως η «στάση της αγάπης», είναι η στάση «κουτάλι». Τόσο η τοποθέτηση των δύο εραστών στο κρεβάτι όσο και οι ερωτικές επιλογές που προσφέρει σε σένα και τον σύντροφό σου την καθιστούν από τις πιο αγαπημένες στάσεις στο σεξ, μεταξύ των ζευγαριών.

Πώς θα την κάνεις;

Η «στάση κουτάλι» δεν είναι δύσκολο να εφαρμοστεί. Ίσα – ίσα που θεωρείται από τις ευκολότερες στάσεις και ιδανική όταν δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη να κάνεις πολλά παραπάνω. Εσύ ξαπλώνεις στο ένα στο πλευρό και ο σύντροφός σου παίρνει θέση παράλληλα με το σώμα σου από πίσω, έχοντας το στήθος του αρκετά κοντά στην πλάτη σου.

Καθώς είσαι ξαπλωμένη έχεις αρκετές επιλογές για να κάνεις τη διείσδυση ακόμα καλύτερη (βαθύτερη και απολαυστικότερη) με τρείς βασικούς τρόπους: Μπορείς να κρατήσεις τα πόδια σου σχεδόν ενωμένα και ελαφρώς λυγισμένα ώστε να προτάξεις τα οπίσθιά σου προς τον σύντροφο σου.

Επίσης, μπορείς να κρατήσεις το ένα σου πόδι ίσιο και το άλλο λυγισμένο με την πατούσα σου να ακουμπάει στην γάμπα του «ξαπλωμένου» ποδιού. Τέλος, ο σύντροφός σου μπορεί να κρατάει το ένα σου πόδι ψηλά.

Πώς θα την τελειοποιήσεις;

Επειδή πρόκειται για μια στάση που ενισχύει την οικειότητα μεταξύ του ζευγαριού, οι ειδικοί προτείνουν μερικούς απλούς τρόπους για να τελειοποιήσεις την στάση μαζί με τον καλό σου.

Βρες μια άνετη θέση

Ξάπλωσε κατά προτίμηση στην αριστερή πλευρά, για να αποφύγεις τη συμπίεση της κοίλης φλέβας. Πράγματι, η τελευταία βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του σώματός μας και αποστραγγίζει τα κάτω άκρα: περίνεο, λεκάνη και κοιλιά. Όταν συμπιέζεται, μπορεί να έχεις αισθήματα δυσφορίας (ζάλη, αίσθημα πληγής, κλπ.). Είναι σημαντικό το ζευγάρι να βρει τη θέση στην οποία είναι όσο το δυνατόν πιο άνετα και οι δυο.

Επιμήκυνε την επαφή

Οι ειδικοί συστήνουν να επιμηκύνεις την επαφή μεταξύ των κορμιών σας, μιας και με αυτόν τον τρόπο η παραγωγή οξυτοκίνης, της «ορμόνης της αγάπης», αυξάνεται, ενισχύοντας τους συναισθηματικούς δεσμούς του ζευγαριού.

Βάλε όλες τις αισθήσεις σε λειτουργία

Η στάση αυτή ευνοεί τα φιλιά, καθώς και τα χάδια από τον σύντροφό σου σε όλο σου το κορμί. Δώσε του την ευκαιρία να σε… απολαύσει προσπαθώντας να νιώσεις στο έπακρο το άγγιγμά του. Η επιδερμίδα σου, τα μαλλιά σου και όλα τα μέρη του σώματός σου είναι στη διάθεσή του καλού σου για να τα αγγίξει, να τα χαϊδέψει και γιατί όχι να τα μυρίσει.

Συγχρονισμός στις ανάσες

Είναι πολύ σημαντικό να αναπνέετε μαζί. Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο εντείνεται η επαφή σας, αλλά και συγχρονίζετε τον ερεθισμό σας, αλλά και την κορύφωσή του. Με τον τρόπο αυτό είναι πολύ πιθανό να φτάσετε σε ταυτόχρονο οργασμό.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από santemagazine.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αποχή από το σεξ: 3 βασικοί λόγοι που δεν κάνεις έρωτα!

Πότε ο straight άνδρας απολαμβάνει να είναι… παθητικός στο σεξ;

Σχετικά άρθρα