5 tips για να του δείξεις ότι είσαι ερωτευμένη μαζί του!

Είσαι ερωτευμένη μαζί του αλλά φοβάσαι να του το πεις; Είσαι σχεδόν σίγουρη ότι μοιράζεστε τα ίδια συναισθήματα αλλά η σκέψη του να του το ομολογήσεις ευθέως σε τρομάζει… Λογικό… Όσο σίγουρη και να σαι, πάντα υπάρχουν μικρά παραθυράκια αμφιβολίας… Εκτός των άλλων, ίσως είναι καλύτερα να αφήσεις την κατάσταση να ωριμάσει και να έρθει η ιδανική στιγμή που θα δώσετε το πρώτο σας φιλί, αμοιβαία…

Άλλωστε για να κάνει κι εκείνος κάποια κίνηση, πρέπει να μπορεί να… διαβάσει τα σημάδια, να καταλάβει από αυτά που λες και κάνεις ότι αισθάνεσαι πράγματα για εκείνον…

love grafomixani

Πώς να του δείξεις ότι είσαι ερωτευμένη μαζί του χωρίς να του το πεις; 

Δείξε του με διάφορους τρόπους ότι τον νοιάζεσαι

Από τα μικρά, καθημερινά και φαινομενικά ασήμαντα μπορούν να βγουν διάφορα συμπεράσματα… Ένα τηλεφώνημα, μια -φιλική;- αγκαλιά, ένα γλυκό μήνυμα στήριξης στις δύσκολες στιγμές που μπορεί να περνάει στη δουλειά. Μικρά και καθημερινά πραγματάκια που δείχνουν πόσο πολύ τον νοιάζεσαι και θέλεις να είναι καλά!

Δείξε του ότι θυμάσαι τα πάντα όσα σου λέει, ακόμα και τις μικρές λεπτομέρειες

Όταν ενδιαφέρεσαι για κάποιον, προσέχεις τα πάντα επάνω του και θυμάσαι όλα όσα σου λέει. Είναι σημαντικό να του δείξεις ότι θυμάσαι κάθε μικρή λεπτομέρεια στα θέματα που συζητάτε. Του δείχνεις έτσι πόσο πολύ προσέχεις αυτά που σου λέει και πόσο πολύ ενδιαφέρεσαι για εκείνον! Το ίδιο συμπέρασμα βέβαια μπορείς να βγάλεις κι εσύ για εκείνον! Αν θυμάται τα πάντα που του έχεις πει, ακόμα και εκείνα που εσύ τείνεις να ξεχάσεις, σίγουρα σε νοιάζεται πάρα πολύ!

Να περνάτε χρόνο μαζί

Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς κάθε πιθανή ευκαιρία συνάντησης, ακόμα και ολιγόλεπτης… Αν μένετε κοντά, φρόντισε να συχνάζεις -τυχαία;- στα ίδια μέρη που συχνάζει και με την πρώτη ευκαιρία να του μιλήσεις ακόμα κι όταν είστε με παρέα. Αν είστε μαζί στη σχολή ή στη δουλειά, φρόντιζε να βρίσκεις μικρές ευκαιρίες να περνάτε χρόνο μαζί! Μια εργασία, ένα κοινό project… Και σιγά σιγά μπορεί να έρθετε και ακόμα πιο… κοντά!

Η γλώσσα του σώματος

Όσα δεν λέει το στόμα σου μπορεί ενδεχομένως να τα πει το σώμα σου! Η στάση του σώματός σου μαρτυράει πολλά. Γύρε προς το μέρος του όταν του μιλάς, άγγιξέ τον -φιλικά;-καθώς συζητάτε, γέλα με τα αστεία του, χαμογέλα του, χρησιμοποίησε ως όπλο σου το  eye contact και όταν μιλάτε αλλά και όταν εκείνος βρίσκεται στον χώρο αλλά δεν συζητάτε οι δυο σας… Αν δεν το καταλάβει, σίγουρα θα υποψιαστεί ότι είσαι ερωτευμένη! Προσοχή μην το παρακάνεις όταν τον κοιτάς στα μάτια! Μπορεί να τον φέρεις σε δύσκολη θέση!

love sand

Να ακούς προσεκτικά αυτά που σου λέει

Νιώθεις ότι θα μπορούσες να μιλάς μαζί του για ώρες, για μέρες, για χρόνια, για πάντα; Δείξ΄του το! Δείξε του με πόσο ενδιαφέρον ακούς αυτά που σου λέει και πόσο πολύ σου αρέσει να συζητάς μαζί του για τα πάντα καθώς… λατρεύεις τον τρόπο που αναλύει τα πράγματα! Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να μιλήσεις με κάποιον για τα πάντα σχεδόν χωρίς να βαριέσαι καθόλου! Αντιθέτως, δεν καταλαβαίνεις ποτέ πώς περνάει η ώρα μαζί του! Πέστου το και δείξ’ του το ότι αποζητάς τις συζητήσεις σας!

Κάν΄του κομπλιμέντα – Τόνισε τα δυνατά του σημεία

Όταν ενδιαφέρεσαι για κάποιον πολύ είναι φυσικό να τον θαυμάζεις! Σε πολλά επίπεδα! Όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και πνευματικά, ψυχικά κλπ. Είναι καλό να του εκφράζεις τον θαυμασμό σου με κάθε ευκαιρία… Παίνεψε κάποια αλλαγή στην εμφάνισή του ή στο ντύσιμό του ή -και κυρίως- κάποιο στοιχείο του χαρακτήρα του που θαυμάζεις! Θα καταλάβει πολλά αν του εκφράζεις συχνά πόσο σου αρέσει εμφανισιακά και ψυχικά!

N.K.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μήπως έχω αρχίσει να τον ερωτεύομαι;

10 σημάδια που δείχνουν ότι έχει αρχίσει να σε ερωτεύεται

10 πράγματα που δείχνουν ότι είναι… τρελός για σένα!

Πώς θα καταλάβεις ότι ένας άνδρας είναι ερωτευμένος μαζί σου;

Γλώσσα του σώματος: 15+1 σημάδια που προδίδουν ότι του αρέσεις!

 

Σχετικά άρθρα