Μπρουσκέτες με κατσικίσιο τυρί και σολομό

Υλικά

  • 1 γαλλική μπαγκέτα
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 300 γρ. κατσικίσιο τυρί σε ρολό
  • 250 γρ. σολομό gravlax
  • αγγουράκι πίκλες
  • άνηθος για πασπάλισμα

 

Εκτέλεση

Κόβουμε τη μπαγκέτα σε φέτες πάχους 1 εκ. και τις απλώνουμε μέσα σε ένα ταψάκι.

Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.

Κόβουμε το κατσικίσιο τυρί σε φέτες και κάθε φέτα στα 4.

Κόβουμε το gravlax σε λεπτές φέτες και στη μέση κάθε φέτα αν είναι πολύ μεγάλη.

Κόβουμε κάθε φέτα από το αγγουράκι τουρσί στη μέση.

Τώρα είμαστε έτοιμοι να φτιάξουμε τις μπρουσκέτες μας.

Πάνω από κάθε ψωμάκι βάζουμε ένα κομμάτι κατσικίσιο και μια φέτα gravlax.

Τέλος, βάζουμε 2 κομμάτια από αγγουράκι τουρσί, λίγο άνηθο και σερβίρουμε.

 

Πηγή: hakispetretzikis.com

Σχετικά άρθρα