Έχεις φάει γλώσσα παναρισμένη σε αμύγδαλα; Όχι; Κακώς! Τα σπάει! Και έχει έρθει η ώρα να τη δοκιμάσεις!
Γράφει η Θέμις Καρδιόλακα
Τι θα χρειαστούμε
- 8 φιλέτα γλώσσας]
- 2 αυγά
- 120 γρ. τριμμένα αμύγδαλα
- Λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή ρυζάλευρο
- λάδι για τηγάνισμα
- λίγο αλάτι
- λίγο πιπέρι
Τι κάνουμε
- Χτυπάμε σε ένα βαθύ πιάτο τα αυγά (με το αλατοπίπερο).
- Τοποθετούμε σε ένα ρηχό πιάτο τα αμύγδαλα.
- Αλευρώνουμε ελαφρώς τις γλώσσες.
- Τις περνάμε πρώτα από το πιάτο με τα αυγά και μετά από το πιάτο με τα αμύγδαλα.
- Βάζουμε στο τηγάνι το λάδι και μόλις ζεσταθεί τηγανίζουμε τις γλώσσες για λίγα λεπτά και από τις δύο πλευρές.
Θέμις Καρδιόλακα