Γλώσσα παναρισμένη σε αμύγδαλα

Έχεις φάει γλώσσα παναρισμένη σε αμύγδαλα; Όχι; Κακώς! Τα σπάει! Και έχει έρθει η ώρα να τη δοκιμάσεις!

Γράφει η Θέμις Καρδιόλακα

themis kardiolaka

Τι θα χρειαστούμε

  • 8 φιλέτα γλώσσας]
  • 2 αυγά
  • 120 γρ. τριμμένα αμύγδαλα
  • Λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή ρυζάλευρο
  • λάδι για τηγάνισμα
  • λίγο αλάτι
  • λίγο πιπέρι

Τι κάνουμε

  • Χτυπάμε σε ένα βαθύ πιάτο τα αυγά (με το αλατοπίπερο).
  • Τοποθετούμε σε ένα ρηχό πιάτο τα αμύγδαλα.
  • Αλευρώνουμε ελαφρώς τις γλώσσες.
  • Τις περνάμε πρώτα από το πιάτο με τα αυγά και μετά από το πιάτο με τα αμύγδαλα.
  • Βάζουμε στο τηγάνι το λάδι και μόλις ζεσταθεί τηγανίζουμε τις γλώσσες για λίγα λεπτά και από τις δύο πλευρές.

Θέμις Καρδιόλακα

mamaknows_gr

Σχετικά άρθρα