Γιατί το «ιεραποστολικό» είναι η στάση του μέλλοντος;

Στη σεξουαλική σου ζωή είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα εφαρμόσεις αρκετές δεκάδες σεξουαλικών στάσεων, αν όχι εκατοντάδες. Μια πολύ καλή στάση, αρκετά παλιά και εφαρμοσμένη με απόλυτη επιτυχία είναι και η στάση «ιεραποστολικό».

Εάν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που θεωρούν το «ιεραποστολικό» σεξ μια παρωχημένη στάση στο σεξ και ίσως και ξεπερασμένη, τότε συνέχισε να διαβάζεις και σίγουρα θα αλλάξεις γνώμη.

Κι αυτό, γιατί θα βρεις μερικούς απλούς και εύκολους τρόπους για να κάνεις το «ιεραποστολικό» σεξ ακόμα πιο… καυτό!

Ας θυμηθούμε, όμως, πρώτα πώς γίνεται. Εσύ ξαπλώνεις ανάσκελα με τα πόδια σου ελαφρώς λυγισμένα και ανοικτά. Ο καλός σου παίρνει θέση μπρούμυτα ανάμεσά τους κοιτώντας σε στα μάτια.

Πώς θα βελτιστοποιήσεις την στάση;

Κάνε προκαταρκτικά

Υποτιμημένα, αλλά πολύ αποτελεσματικά, ζήτα από τον καλό σου να ασχοληθεί λίγο παραπάνω με την κλειτορίδα σου, δοκιμάζοντας αρχικά χάιδεμα και μια διείσδυση με τα δάχτυλά σου.

Βάλε το στήθος σου στο παιχνίδι

Το στήθος σου και οι θηλές σου δεν πρέπει να λείπουν από το… μενού. Η στάση από μόνη της ευνοεί την επαφή του καλού σου με το στήθος σου, που μπορεί να χρησιμοποιήσει το στόμα και τα χέρια του για να σε ερεθίσει ακόμα περισσότερο.

Κάντε στοματικό σεξ

Μην αφήνετε τη βραδιά να κυλήσει, χωρίς στοματικό σεξ. Η στάση του «ιεραποστολικού» ευνοεί το στοματικό σεξ, τόσο σαν προκαταρκτικό όσο και σαν τρόπος για να ολοκληρώσετε και οι δύο.

Συντονιστείτε

Το σεξ δεν είναι… κατοστάρι! Οπότε καλό θα είναι να έχεις εναλλαγές στον ρυθμό, προσπαθώντας να συντονιστείς με τον καλό σου. Λίγο πιο γρήγορα ή και πιο αργά, ο ρυθμός είναι καλό να έχει εναλλαγές, ώστε γιατί όχι να φτάσετε ταυτόχρονα σε οργασμό!

Φέρε και τον δονητή σου

Ο δονητής είναι σαν το σλόγκαν γνωστού αναψυκτικού. Δηλαδή, «πάει με όλα». Μην διστάζεις να εμφανίσεις τον δονητή για να… ανάψουν τα αίματα και αν δεν έχεις φρόντισε να πάρεις έναν. Τόσο στην κλειτορίδα σου, αλλά και στον πρωκτό σου ο δονητής μπορεί να κάνει… θαύματα!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε περισσότερα

H «ανάποδη καβαλάρισσα»: Εκεί που το σεξ συναντά την ιππασία!

Σχετικά άρθρα