Το trend του Χειμώνα: φυσικά φρύδια ως “statement” ομορφιάς!

Τα φρύδια αποτελούν τον φετινό χειμώνα ένα “statement” ομορφιάς. Είτε έχεις λεπτά είτε πυκνά φρύδια, η τάση που επικρατεί είναι “επιστροφή στη φυσικότητα”. Τα φρύδια είναι πλέον για τις περισσότερες γυναίκες ένα πεδίο έκφρασης του εαυτού τους. Εκφράζουν μια σιγουριά, μια δύναμη, μια αυτοπεποίθηση που δεν μπορούν να ανταγωνιστούν οι γυναίκες που βγάζουν τα φρύδια τους. Πλαισιώνουν το βλέμμα, τονίζουν το μέτωπο για ένα πρόσωπο πιο συμμετρικό, σχεδόν αρχιτεκτονικά δοσμένο! Αλλά ταυτόχρονα και παιχνιδιάρικο!

Οι επιλογές είναι πολλές αλλά τις κατατάσσουμε σε δυο μεγάλες κατηγορίες

Φυσικά φρύδια

Η μόδα επιβάλλει τα πυκνά φρύδια χωρίς μεγάλες παρεμβάσεις σε αυτά που σου έδωσε η φύση. Δεν χρειάζεται να τα τονίσεις με άλλα μέσα. Από μόνα τους αποτελούν… statement. Ένα ελαφρύ nude μακιγιάζ αρκεί!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Why do I always watch(& love) that mindfuck kind of tvseries that make me want to move my ass to another planet.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingnexx) στις

Τόνισε τη φυσικότητά σου με έντονα χρώματα!

Οι ειδικοί της μόδας προτείνουν να τονίσεις τη φυσικότητά σου βάζοντας στα φρύδια σου ασυνήθιστα χρώματα, που βρίσκουμε μεν στη φύση αλλά δεν φοράμε συχνά διότι είναι πολύ έντονα! Μπορείς είτε να τα χρησιμοποιήσεις ως σκιές είτε να βάψεις και ολόκληρο το φρύδι με αποχρώσεις του κίτρινου, του πορτοκαλί, του έντονου πράσινου…

Δες παρακάτω την εικόνα:

Έκφραση της δημιουργικότητάς σου!

Αν το πρόσωπο θεωρηθεί ένας καμβάς όπου αποτυπώνουμε τη δημιουργικότητα της καθημερινότητας, τα φρύδια είναι το μέσο για να τονίσεις το οβάλ του προσώπου σου και να δώσεις βάθος και ένταση στο βλέμμα σου! Αποκαλύπτουν ένα είδος “θράσους” προσωπικού είτε τα διατηρήσεις στη φάση “εγώ έτσι γεννήθηκα” είτε τα τονίσεις σε υπερβολικό βαθμό με χρήση έντονων σκιών. Αυτά ορίζουν την ομορφιά της συγκεκριμένης δεκαετίας.

Πηγή: marieclaire.fr

Σχετικά άρθρα