Στοματικό σεξ: 5 λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα ΔΕΝ το κάνει!

Έχουμε αναφερθεί ξανά στο παρελθόν στο στοματικό σεξ και γενικότερα σε διάφορους τύπους και είδη σεξ.

Σύμφωνα με τους εδικούς, αλλά και με σχετικές μαρτυρίες, γενικότερα μια γυναίκα εκτός από το αν δίνει, λαμβάνει κιόλας ευχαρίστηση και απόλαυση κάνοντας στοματικό σεξ στον καλό της, έχοντας δηλαδή το πέος του στο στόμα της, χαρίζοντάς του με αυτό ηδονή.

Υπάρχουν, όμως, και πολλές γυναίκες που δεν επιθυμούν να κάνουν στοματικό σεξ στον καλό τους για κάποιους συγκεκριμένους λόγους.

Μπορεί κάθε γυναίκα να είναι μια διαφορετική οντότητα και ξεχωριστος χαρακτήρας, όμως υπάρχουν 5 γενικοί λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα συνήθως αρνείται να κάνει στοματικό σεξ στον άνδρα.

Ας δούμε, όμως, μαζί ποιοι είναι αυτοί:

Στάση υποταγής

Η συνηθισμένη στάση της γυναίκας στα γόνατα να κάνει στοματικό σεξ στον καλό της, για πολλές είναι μια στάση που τις υποτιμά και δεν προάγει την ισότητα μεταξύ των δύο φύλων.

Φόβος μήπως πληγώσουν το πέος

Πολλές είναι οι γυναίκες που δεν έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους και ανησχούν ότι έχοντας το πέος του καλού τους στο στόμα τους είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα το τραυματίσουν είτε με τα δόντια τους είτε κάνοντας κάποια απότομη κίνηση. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι ειδικοί συστήνουν σε κάθε ενδιαφερόμενη να κάνει αρκετή… προπόνηση με κάποιο ομοίωμα πέους που μπορεί να βρει και στο σπίτι της, όπως μια μπανάνα ή ένα αγγούρι.

Τις αηδιάζει

Οι μυρωδιές του πέους, οι τρίχες, αλλά ακόμα και η προοπτική της (ξινής) γεύσης του σπέρματος κάνουν τις γυναίκες να αηδιάζουν και να μην θέλουν να πάρουν το ανδρικό μόριο στο στόμα τους.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι θέμα θέλησης και επιθυμίας της γυναίκας να κάνει στοματικό σεξ στον καλό της, ώστε να ξεπεράσει τα κολλήματά της αυτά.

Δεν ευχαριστιούνται οι ίδιες

Για πολλές γυναίκες η πεολειχία δεν είναι μια σεξουαλική ενέργεια, η οποία θα τους προσφέρει κάποια απόλαυση κατά τη διάρκειά της. Αντίθετα, θεωρούν ότι είναι μια δραστηριότητα κατά την οποία μόνο ο σύντροφός τους παίρνει ευχαρίστηση. Εάν αυτό είναι το πρόβλημα, οι ειδικοί προτείνουν την εναλλακτική λύση της στάσης 69, κατά την οποία απολαμβάνουν τον στοματικό έρωτα και οι δύο.

Θυμίζει πορνό

Για πολλές γυναίκες ο στοματικός έρωτας είναι συνώνυμο της βιομηχανίας του πορνό και των ταινιών της, με αποτέλεσμα να νιώθουν ότι πρωταγωνιστύν σε αισθησιακή ταινία. Αυτό, όμως, είναι λάθος αφού, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, η πεολειχία είναι μια αρχαία ερωτική τακτική που είναι απολύτως φυσιολογική.

Με πληροφορίες από santemagazine.fr

Διαβαστε σχετικά άρθρα

Στοματικό σεξ: Η κίνηση… ματ για να σε φέρει σε οργασμό!

Στοματικό σεξ: Γιατί το πρωί είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνεις;

 

 

Σχετικά άρθρα