Ίσως το πιο γρήγορο φαγητό ever.
Γράφει η Θέμις Καρδιόλακα
Τι χρειαζόμαστε
- Μία μερίδα spaghetti
- 1 αυγό
- Λίγο αλάτι
- Λίγο πιπέρι
Τι κάνουμε
- Ζεσταίνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τα μακαρόνια.
- Ρίχνουμε σε ένα μπολ τα αυγά, το αλάτι και το πιπέρι και τα χτυπάμε.
- Τα περιχύνουμε επάνω από τα μακαρόνια και μόλις ροδίσουν τα αυγά από τη μία μεριά, τα γυρίζουμε από την άλλη, όπως κάνουμε στην ομελέτα.
- Σερβίρουμε αν θέλουμε με κομμένη ντομάτα σε ροδέλες από επάνω.
Θέμις Καρδιόλακα