Ομελέτα με μακαρόνια

Ίσως το πιο γρήγορο φαγητό ever.

Γράφει η Θέμις Καρδιόλακα

Τι χρειαζόμαστε

  • Μία μερίδα spaghetti 
  • 1 αυγό
  • Λίγο αλάτι
  • Λίγο πιπέρι

Τι κάνουμε

  1. Ζεσταίνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τα μακαρόνια.
  2. Ρίχνουμε σε ένα μπολ τα αυγά, το αλάτι και το πιπέρι και τα χτυπάμε.
  3. Τα περιχύνουμε επάνω από τα μακαρόνια και μόλις ροδίσουν τα αυγά από τη μία μεριά, τα γυρίζουμε από την άλλη, όπως κάνουμε στην ομελέτα.
  4. Σερβίρουμε αν θέλουμε με κομμένη ντομάτα σε ροδέλες από επάνω.

Θέμις Καρδιόλακα

mamaknows_gr

Σχετικά άρθρα