Απλές συμβουλές για να γίνει το 2019 έτος… οργασμού!

Η νέα χρονιά μετράει λίγες μόνο ώρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να πάρεις μερικές σημαντικές αποφάσεις για τη σεξουαλική σου ζωή, ώστε να την διατηρήσεις στα περυσινά καλά της επίπεδα ή ακόμα και να τη βελτιώσεις, όπου φυσικά επιδέχεται βελτίωσης.

Ας δούμε, όμως, μαζί μερικές μικρές αλλά σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρεις για ένα ακόμα πιο… ερωτικό 2019.

Πειραματιστείτε!

Μην διστάζεις να βάλεις όλη σου τη φαντασία στο σεξ και να δοκιμάζεις με τον παρτενέρ σου συνεχώς καινούρια πράγματα. Νέες σεξουαλικές στάσεις που θα κάνουν την ερωτική σας ζωή ακόμα πιο ενδιαφέρουσα σας περιμένουν, για να ανακαλύψετε μαζί τις άγνωστες – ακόμα – σελίδες της… εγκυκλοπαίδειας του έρωτα!

Sex toys

Μπορεί με μια πρώτη ματιά, αυτά τα… παιχνιδάκια να μην σε ενθουσιάζουν λόγω του σχήματός τους, όμως όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Επισκεφθείτε μαζί ένα sex shop και δείτε με την άνεσή σας την… πραμάτεια του καταστήματος, ώστε να επιλέξετε με την ησυχία σας αυτό που σας αρέσει. Κολπικές μπίλιες ή μια πρωκτική σφήνα είναι μια καλή επιλογή για το ξεκίνημά σας.

Βάλε λιπαντικό!

Ναι, ο κόλπος σου έχει την φυσική ιδιότητα να λιπαίνεται από μόνος του, εφόσον ερεθιστεί καλά, όμως αυτό δεν είναι κανόνας.

Κάποιο ορμονικό πρόβλημα ή μια όχι και τόσο καλή διάθεση, μπορεί να εμποδίζουν την καλή λίπανση του κόλπου σου. Το λιπαντικό είναι μια πολύ καλή λύση για να απολαύσεις την ερωτική επαφή χωρίς προβλήματα.

Προφυλακτικό

Πάντα, μα πάντα δεν πρέπει να ξεχνάς την προφύλαξή σου είτε από ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες είτε από Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα που, δυστυχώς στην εποχή μας, είναι σε έξαρση. Πάντα προφυλακτικό και μην διστάζεις αν χρειαστεί να κάνεις τις απαραίτητες εξετάσεις.

Σέξι εσώρουχα

Μήπως το νέος έτος σήμανε την ώρα να… ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, όσον αφορά τα εσώρουχά σου;

Δοκίμασε να φορέσεις πιο σέξι εσώρουχα, λίγο πιο προχωρημένα και προκλητικά και είναι σίγουρο ότι η αυτοπεποίθησή σου, αλλά και η ερωτική σου διάθεση αυτόματα θα πάρουν την ανιούσα!

Καλή διασκέδαση και Καλή Χρονιά!

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

 Σέξι εσώρουχα: (Ξε)ντύσου για να σου… μπει καλά ο νέος χρόνος (ΦΩΤΟ)

Πώς θα… απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή;

 

Σχετικά άρθρα