Προτάσεις για να συνεχίσει το σεξ να είναι… γιορτή!

Μπορεί οι Γιορτές των Χριστουγέννων να πέρασαν και το 2019 να μας ρίχνει το πιο… φρέσκο του χαμόγελο, όμως υπάρχουν τρία πράγματα στο σεξ που μπορείς να εφαρμόσεις, που θα κάνουν την κάθε σου μερά γιορτή!

Μην ξεχνάς ότι η καλή ερωτική ζωή περιέχει φαντασία, όρεξη και πάνω από όλα διάθεση για παιχνίδι!

Γίνε το δώρο του!

Μην διστάσεις να παρουσιαστείς μπροστά του σαν ένα δώρο πολυτελείας. Εμφανίσου, λοιπόν, γυμνή έχοντας τυλίξει τον εαυτό σου με μια κορδέλα κόκκινη που θα φέρνει και σε κάτι το πιο… εντυπωσιακό. Άσε τον να σε… ξετυλίξει αργά – αργά για να φτάσει στο καλύτερο δώρο που θα έχει πάρει ποτέ… μέχρι το επόμενο!

Μια ξεχωριστή γεύση

Γιατί να μην του ανεβάσεις τη διάθεση με ξεχωριστές γεύσεις που στο ερωτικό παιχνίδι και το γαϊτανάκι των αισθήσεων παίζουν πρωταρχικό ρόλο.

Μια σαμπάνια και ένα ωραίο γλυκό, που εσύ θα του το δώσεις στο στόμα είναι μια πολύ καλή ιδέα για να περάσετε μια αξέχαστη βραδιά. Φυσικά, το υπόλοιπο θατο φάω επάνω στο σώμα σου, για να πάρει μια καλή γεύση της ερωτικής σου διάθεσης!

Όλα στο κόκκινο

Τα σέξι εσώρουχα που πήρες για τις Γιορτές σίγουρα… έβγαλαν τα λεφτά τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα καταχωνιάσεις στο συρτάρι σου. Μην διστάσεις να βάλεις κάτι σε κόκκινο, που – με ασορτί ζαρτιέρες – θα τον κάνει να μην σε χορταίνει με τίποτα!

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από marieclaire.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Γιατί κάνεις περισσότερο σεξ στις Γιορτές;

Απλές συμβουλές για να γίνει το 2019 έτος… οργασμού!

Σχετικά άρθρα