Διαδικτυακό φλερτ: Τα 7 λάθη που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις

Είναι πολύ συχνό πλέον το διαδικτυακό φλερτ, είτε μέσω συγκεκριμένων site (badou κλπ) είτε μέσω εφαρμογών, όπως το Tinder ή ακόμα και μέσω του Messenger, του Viber ή του Instagram. Τι πρέπει να προσέξεις για να μην τα κάνεις θάλασσα; Παρακάτω θα βρεις τα 7 πιο συχνά λάθη που πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις για να πετύχεις να βγεις ραντεβού.

Προσοχή στη φωτογραφία σου!

Η φωτογραφία σου είναι κάτι σαν το βιογραφικό σου, όταν πρόκειται για δουλειά και είναι η πρώτη εντύπωση που θα δώσεις στο Διαδίκτυο! Πρόσεξε τι θα ανεβάσεις και γενικώς τι ανεβάζεις! Selfies στο μπάνιο, φωτογραφίες από… κραιπάλες, με τους πρώην και άλλα παρόμοια δεν είναι πολύ καλή ιδέα!

Δεν χρειάζεται να λες ψέματα!

Στο διαδικτυακό παιχνίδι είναι καλό να μη λες τα πάντα, να αφήνεις να πλανάται ένα μυστήριο γύρω σου, αλλά προσοχή: Μη λες ψέματα! Αν σου ζητήσει να συναντηθείτε, πώς θα… μαζέψεις το ψέμα σου; Αν δεν θέλεις να πεις κάτι, απλώς προσπάθησε να απαντήσεις διπλωματικά, όχι με ψέματα!

Ψάξτε λίγο τον συνομιλητή σας χωρίς ωστόσο να γίνετε… stalker

Όταν μιλάς με κάποιον, ειδικά όταν σου είναι άγνωστος, είναι καλό να ψάξεις να βρεις πράγματα για εκείνον. Μπορεί να είναι παντρεμένος, παιδεραστής, δολοφόνος… Ποτέ δεν ξέρεις! Ωστόσο, δεν χρειάζεται να πας στο άλλο άκρο και να κάνεις καθαρό stalking!

Δείξτε του διαδικτυακό ενδιαφέρον χωρίς υπερβολές!

Μπορείς να κάνεις like σε κάποιες φωτογραφίες του αλλά όχι σε κάθε post που ανεβάζει! Μη νομίζει ότι έγινες… φαν της διαδικτυακής γοητείας του ή ότι τον ερωτεύτηκες τρελά! Όλα με μέτρο!

Να αποφεύγεις φράσεις κλισέ!

Από τη στιγμή που έχετε μια επικοινωνία, δεν χρειάζεται κάθε φορά να του μιλάς σαν να είναι η πρώτη φορά. Να μπαίνεις κατευθείαν στο θέμα για να αναπτυχθεί και μεταξύ σας μεγαλύτερη οικειότητα!

Όχι πολλά emoticones

Δεν είναι κακό να χρησιμοποιείς emoticones πού και πού αλλά μην το κάνεις σε κάθε σου φράση! Πρώτον είναι κουραστικά, δεύτερον κάνουν τον διάλογο πιο “παιδιάστικο” και τρίτον και σημαντικότερο δεν ξέρεις πόσο εξοικειωμένος είναι ο συνομιλητής σου με αυτά και πώς τα εκλαμβάνει!

Περάστε γρήγορα στην real επαφή!

Last  but not least: Το ραντεβού δεν πρέπει να αργήσει πάρα πολύ! Αν μιλάτε μόνο διαδικτυακά, κάποια στιγμή ο συνομιλητής σου θα βαρεθεί και θα βρεθεί με κάποια άλλη πιο πρόθυμη… Γιατί να τον χάσεις, αν πιστεύεις ότι αξίζει; Άλλωστε από κοντά μπορείς να δεις τα πράγματα πιο καθαρά και να καταλάβεις αν θέλεις αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή σου!

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από marieclaire.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Άτυποι κανόνες του online φλερτ που πρέπει να γνωρίζεις

Πρώτο ραντεβού: 4 νέα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι εξαιτίας των social media

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα