Ταντρικό σεξ: 4 βήματα για να το… τελειοποιήσεις!

Η θεωρία της Τάντρα και το Ταντρικό σεξ δεν είναι έννοιες και τόσο άγνωστες για τον γυναικείο πληθυσμό, ειδικά εφόσον είσαι και φίλη αυτής εδώ της στήλης.

Ακόμα, όμως, και στην περίπτωση που μπορεί να μην θυμάσαι ή τέλος πάντων να μην γνωρίζεις περί τίνος ακριβώς πρόκειται να σου θυμίσουμε ότι Ταντρικό σεξ ονομάζουμε την παρατεταμένη διαδικασία ερεθισμού των δύο συντρόφων, όπου δηλαδή με άλλα λόγια ο οργασμός αργεί να έρθει και για τους δύο.

Ουσιαστικά, έχει να κάνει με την χαλιναγώγηση των ερωτικών μας ενστίκτων και την μεγαλύτερη συγκέντρωση στη διατήρηση του ερεθισμού και της στύσης, κάτι που επιτυγχάνεται μέσω διαφόρων ερωτικών τεχνικών, τις οποίες προωθεί η Τάντρα.

Εάν, είσαι αρχάρια στην έννοια αυτή κι επιθυμείς κι εσύ να μπεις για τα καλά στο παιχνίδι του Ταντρικού σεξ, διάβασε παρακάτω 4 τρόπους για να τα καταφέρεις και να ζήσεις ανεπανάληπτες στιγμές ηδονής και ερωτικής απόλαυσης.

Φτιάξε ατμόσφαιρα

Σε κάθε ερωτική περίσταση ή αφορμή το σημαντικό είναι να υπάρχει και η κατάλληλη ερωτική διάθεση και από τις δύο πλευρές.

Για να μπεις εσύ κι ο καλός σου πιο εύκολα σε κλίμα Ταντρικού έρωτα καλό θα είναι να φτιάξεις αρχικά την απαραίτητη ερωτική ατμόσφαιρα, η οποία σταδιακά θα σας απογειώσει. Κεριά, πολλά μαξιλάρια και απαλή μουσική είναι μερικά από τα στοιχεία που μπορείς να βάλεις. Μην ξεχνάς ότι δεν είναι απαραίτητο να μείνετε στο κρεβάτι σας.

Πάρτε ανάσες

Το βασικό στοιχείο στο Ταντρικό σεξ είναι ο συγχρονισμός των δύο εραστών. Για να συγχρονιστούν, λοιπόν, τα σώματά σας θα πρέπει να ξεκινήσετε από μια πολύ βασική λειτουργία: Την αναπνοή. Χαλαρώστε, λοιπόν, και οι δύο και ξεκινήστε να αναπνέετε με τέτοιον τρόπο ώστε να βρείτε κοινό ρυθμό.

Οπτική επαφή

Η επαφή με τα μάτια θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο κοντά στο σεξ. Εστιάστε ο ένας στον άλλο. Παραδοσιακά, αυτό γίνεται κοιτώντας στο αριστερό σας μάτι, αλλά μπορείτε να κοιτάζεστε και στα δύο, αν αυτό σας κάνει να νιώθετε πιο άνετα.

Κάντε μασάζ ο ένας στον άλλον

Απαλά και με αργές κινήσεις κάνε μασάζ στον σύντροφό σου κι εκείνος σε σένα. Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, η επαφή θα πρέπει να είναι σταθερή, χωρίς βιασύνη και με όσο το δυνατό περισσότερη επαφή. Μάλιστα, το Ταντρικό μασάζ είναι μια επιστήμη, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει και τους δύο να διατηρήσετε τον ερεθισμό σας για πολλές ώρες.

Μάλιστα, έχουν καταγραφεί και περιστατικά βαθιά μυημένων στο Ταντρικό σεξ που το έκαναν και για μέρες, χωρίς να φτάνουν σε οργασμό παρατείνοντας την απόλαυση και την ηδονή που αισθάνονταν.

Με πληροφορίες από womenshealthmagazine.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Ταντρικό σεξ: Οργασμός με ένα… φιλί;

Ζευγάρι της showbiz διατηρεί τον έρωτά του κάνοντας ταντρικό σεξ και εξωτικές αποδράσεις!

Στινγκ: Ο τραγουδοποιός που μάγεψε το αθηναϊκό κοινό – Ο ακτιβισμός, το ταντρικό σεξ και… 180 εκατ. λίρες!

 

 

Σχετικά άρθρα