Θα φτιάξεις αυτήν τη φανταστική συνταγή, όπου θα πανάρεις τον μπακαλιάρο μέσα σε corn flakes και μουστάρδα και θα τον ψήσεις στο φούρνο…
Γράφει η Θέμις Καρδιόλακα
Τι χρειαζόμαστε
- 4 φιλέτα μπακαλιάρου
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 1/2 κούπα corn flakes ή corn flakes χωρίς γλουτένη
- 1 κ.σ. μουστάρδα Dijon
- 1 αυγό
- Λίγο αλάτι
- Λίγο πιπέρι
Τι κάνουμε
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ºC
- Θρυμματίζουμε τα corn flakes στο μούλτι και τα βάζουμε σε ένα μπολ
- Ανακατεύουμε σε άλλο μπολ το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το αυγό, το αλάτι και το πιπέρι
- Περνάμε τα φιλέτα του μπακαλιάρου πρώτα από το μπολ με το αυγό και μετά από το μπολ με τα δημητριακά
- Τα στρώνουμε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα ψήνουμε για 15 περίπου λεπτά (αναλόγως το μέγεθος του μπακαλιάρου)
- Σερβίρουμε με βραστά λαχανικά, ψητή πατάτα, πουρέ ή ρύζι
Θέμις Καρδιόλακα