Τι πρέπει πάντα να… φοράς στο σεξ;

Επιστημονική έρευνα  από το Πανεπιστήμιο του Groningen στην Ολλανδία εστίασε στον τρόπο, με τον οποίο λειτουργεί ο εγκέφαλός μας κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά και κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής κορύφωσης και έδωσε απαντήσεις…

Οι ερευνητές, κατέληξαν ότι τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες που έφτασαν πολύ πιο γρήγορα στην κορύφωση, φορούσαν…. κάλτσες. Και αν βιάζεσαι να σκεφτείς για ποιον παράξενο λόγο συμβαίνει αυτό, υπάρχει απάντηση.

Σύμφωνα με την έρευνα, η οποία τοποθέτησε τους συμμετέχοντες σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο εργαστηρίου με τη βοήθεια αισθητήρων και οργάνων μέτρησης της εγκεφαλικής δραστηριότητας, τα ζευγάρια που ήρθαν σε σεξουαλική επαφή ανέφεραν ότι κρύωναν τα πόδια τους κατά τη διάρκεια του σεξ.

Οι ερευνητές, επομένως, τους έδωσαν να φορέσουν κάλτσες και αργότερα διαπιστώθηκε το εξής: Τις επόμενες φορές που έκαναν σεξ τα ζευγάρια συμμετεχόντων στην έρευνα, παρατήρησαν ότι τα πόδια τους ήταν πιο ζεστά, με αποτέλεσμα να καταφέρουν να φτάσουν σε οργασμό.

Το ποσοστό των συμμετεχόντων που τα κατάφερε να κορυφώσει με κάλτσες αγγίζει το 80% έναντι του 50% που δε φορούσε κάλτσες.

Πηγή: alphanews.live

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αυνανισμός με τα πόδια: Οδηγίες για αρχάριες

Γυναικεία οπίσθια: Το ιδανικό σχήμα για πρωκτικό σεξ!

 

 

Σχετικά άρθρα