Οι ιδανικές στάσεις για να… γιορτάσεις την Ημέρα της Γυναίκας!

Ημέρα της Γυναίκας σήμερα και θα είναι κρίμα να μην τη γιορτάσεις με καλό και ποιοτικό σεξ! Εννοείται ότι κάθε μέρα πρέπει να γιορτάζεις το ότι είσαι γυναίκα και από τη φύση σου, ένα πολύ ερωτικό πλάσμα, όμως καμιά φορά χρειαζόμαστε μερικά… κόλπα για να πάρουμε μπροστά και να κάνουμε σεξ με τον σύντροφό μας.

Αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίο θα σου προτείνουμε δύο πολύ καλές στάσεις για να έρθετε σε επαφή, με τις οποίες όχι μόνο θα μεγαλώσετε την οικειότητα μεταξύ σας, αλλά και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα φτάσεις σε οργασμό!

Η στάση «φραντζολάκι»

Όχι, η ονομασία αυτή δεν αφήνει υπονοούμενα για τυχόν περιττά κιλά, αλλά ανταποκρίνεται στη θέση που παίρνεις στο κρεβάτι ή οπουδήποτε αλλού θέλετε, για να απολαύσεις ακόμα περισσότερο το σεξ με τον καλό σου.

Ουσιαστικά είναι μια παραλλαγή της στάσης «κουτάλι», απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση φέρνεις τα γόνατά σου προς το στήθος σου. Με τον τρόπο αυτό, πετυχαίνεις να «ανοίξεις» ακόμα περισσότερο τόσο από τον κόλπο όσο και από τον πρωκτό, οπότε όποια… δίοδο κι αν επιλέξεις είναι σίγουρο ότι θα περάσεις καλά!

Η στάση «σφυροδρέπανο»

Οι νοσταλγοί παλιότερων πολιτικών καταστάσεων είναι σίγουρο ότι θα συγκινηθούν, αφού στη στάση αυτή τα σώματά σας θα θυμίζουν το γνωστό σύμβολο. Εσύ ξαπλώνεις στο ένα σου πλευρό (όποιο θέλεις, δεν έχει σημασία), λυγίζοντας τα γόνατά σου φέρνοντάς τα και πάλι προς την κοιλιά σου.

foto sex

Αυτή τη φορά τα ανοίγεις ώστε ο καλός σου να έρθει να μπει ανάμεσά τους, εφαρμόζοντας το πέος του στο άνοιγμα του κόλπου σου. Επαναλάβετε μέχρι να φτάσετε σε οργασμό!

Καλή διασκέδαση και Χρόνια Πολλά!

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σεξ: Στάσεις που αρέσουν και που δεν αρέσουν στη γυναίκα

Στάσεις στο σεξ: 4 συμβουλές για ακόμα καλύτερο… doggy style!

 

Σχετικά άρθρα