3 τύποι γυναικών που… χαρίζουν την απόλυτη σεξουαλική εμπειρία!

Το σεξ που κάνει κάθε γυναίκα είναι προσωπική της υπόθεση και σίγουρα, σε καμία περίπτωση, δεν θα πρέπει να μπαίνουμε στη διαδικασία να… βαθμολογούμε τις επιδόσεις της στον έρωτα.

Γενικότερα, το σεξ και η ερωτική επαφή είναι μια υπόθεση αρκετά προσωπική, που κάθε γυναίκα απολαμβάνει με τον δικό της τρόπο και τις δικές της ξεχωριστές συνήθειες.

Μολονότι καλό θα είναι να μην εξειδικεύουμε τις περιπτώσεις, σύμφωνα με έρευνες, αλλά και με σχετικές μαρτυρίες υπάρχουν τρεις κατηγορίες γυναικών που, αποδεδειγμένα και ομολογουμένως, κάνουν καλό σεξ, είτε λόγω εμπειρίας είτε λόγω καταστάσεων.

Ας δούμε, λοιπόν, μαζί ποιες είναι οι κατηγορίες αυτές και αν ανήκεις κι εσύ σε κάποια από αυτές:

Η χήρα

Η γυναίκα χήρα, που έχει χάσει τον σύζυγό της πρόσφατα ή πολλά χρόνια πριν, είναι στο κρεβάτι δοτική, αισθαντική και νοιάζεται απόλυτα για τον παρτενέρ της. Θα είναι τρυφερή και θα δώσει μεγάλο βάρος στο να περάσει καλά ο σύντροφός της.

Αγαπημένη της στάση το ιεραποστολικό, για να έχει πλήρη πρόσβαση στον άνδρα που μοιράζεται το κρεβάτι της, να του μιλάει και να του δίνει πολλά και γλυκά φιλιά, για να τον κάνει να νιώσει άνετα, αλλά και να το απολαύσει στο έπακρο.

Φυσικά, αγαπημένο της χρώμα είναι το μαύρο, το οποίο και προτιμά σε εσώρουχα, αλλά και ζαρτιέρες που συχνά πυκνά φορά, δίνοντας άλλο νόημα στην παροιμία που λέει «… κάνει σαν τη χήρα στο κρεβάτι»!

Η ζωντοχήρα

Έχει χωρίσει κι έχει μείνει μόνη στη ζωή, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι της λείπει η (καλή) παρέα στο κρεβάτι.

Το σεξ που κάνει είναι πιο…εκδικητικό, καθώς συνήθως έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της τον πρώην της. Όχι, δεν θα σε κάνει να πονέσεις (προς Θεού), αλλά θα σου χαρίσει μια αξέχαστη ερωτική εμπειρία, έχοντας εκείνη τον πρώτο λόγο. Φυσικά, η αγαπημένη της στάση είναι κάθε στάση που φέρνει εκείνη από πάνω, καθώς θέλει να κάνει τον παρτενέρ της να περάσει καλά μεν, να μην ξεχάσει ότι εκείνη έχει τον πρώτο λόγο δε.

Το σίγουρο είναι ότι το σεξ που κάνει είναι γεμάτο πάθος και ένταση, ίσως γιατί θέλει να βγάλει κι εκείνο το… απωθημένο που μπορεί να της έχει μείνει από τον πρότερο έγγαμο βίο της.

Η… έξω καρδιά

Η γυναίκα «έξω καρδιά», είναι η γυναίκα που έχει πάντα κέφια, καλή διάθεση και γενικότερα είναι στα πάνω της. Κοινωνική και φιλική, βγάζει το ταπεραμέντο της και στο σεξ, κάνοντας τον σύντροφό της να περάσει πραγματικά καλά στο κρεβάτι μαζί της.

Τα δίνει όλα, δεν έχει αναστολές και πάνω απ’ όλα είναι και αρκετά εκφραστική – ομιλητική στο κρεβάτι, μετατρέποντας το σεξ μαζί της σε μια εμπειρία ζωής για τον άνδρα που (εκείνη) θα επιλέξει.

Και λέμε «εκείνη», διότι η γυναίκα «έξω καρδιά» μπορεί να είναι… ανοιχτή σε όλους, όμως είναι ιδιαιτέρως εκλεκτική. Αγαπημένη της στάση, να είναι στα τέσσερα, όπυ μπορεί να δώσει το κατάλληλο… άνοιγμα στον ερωτικό της παρτενέρ για να περάσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Είμαι στενή κάτω και πονάω στο σεξ. Μπορεί να ανοίξει ο κόλπος μου;

Σεξ με τα δάχτυλα: Συμβουλές για να σε κάνει να «τελειώσεις»! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Σχετικά άρθρα