Ποδολαγνεία: Γιατί ένας άνδρας «κολλάει» με τα πόδια σου;

Ο καιρός σιγά – σιγά βελτιώνεται κατά πολύ, η θερμοκρασία τείνει να πάρει την ανιούσα, οπότε σιγά σιγά τα ανοιξιάτικα ρούχα σου και κυρίως τα πέδιλά σου ετοιμάζονται να πάρουν τη… θέση τους στο σώμα σου και ειδικότερα στα πόδια σου!

Εάν έχεις παρατηρήσει, φορώντας τα πέδιλά σου, ότι τα ανδρικά μάτια καρφώνονται επάνω τους, μην παρεξηγηθείς! Σίγουρα δεν συμβαίνει κάτι περίεργο ή κάτι ασυνήθιστο! Αντίθετα, έχεις πέσει σε… φανατικό των ποδιών, επιστημονικά ονομαζόμενος «ποδολάγνος» που θέλει να σου κάνει μάκια στα πατουσάκια!

Τι είναι η ποδολαγνεία;

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η ποδολαγνεία είναι η έντονη σεξουαλική επιθυμία που έχει κάποιος για τα γυναικεία πόδια και φυσικά συγκαταλέγεται στην κατηγορία των σεξουαλικών φετίχ. Μάλιστα, πρώτος έχει κάνει κουβέντα για το θέμα αυτό ο διάσημος ψυχολόγος – ψυχαναλυτής Σίγκμουντ Φρόιντ.

Ο ποδολάγνος, λοιπόν, ελκύεται από τα πόδια μιας γυναίκας και οι εν γένει φαντασιώσεις του περιστρέφονται γύρω από αυτά. Συνήθως είναι ένα μέσο για να ερεθιστεί ερωτικά, δίνοντάς τους πρωταγωνιστικό ρόλο την ώρα που θα κάνετε σεξ.

Ποια τα… σημάδια;

Για να καταλάβεις έναν ποδολάγνο δεν είναι και τόσο εύκολο, καθώς συχνά δεν διαφέρει πολύ από έναν νορμάλ άνθρωπο που μπορεί να συναντήσεις οπουδήποτε. Εννοείται πώς οι ερωτικές συνήθειες κάθε ανθρώπου είναι δικαίωμά του και δεν κατακρίνουμε κανέναν ή καμία για αυτό που κάνει .

Πώς, λοιπόν, θα το καταλάβεις; Το πρώτο πράγμα είναι το βλέμμα του ποδολάγνου και συγκεκριμένα το πού στοχεύει. Φυσικά και θα κοιτάει τα πόδια σου, ενώ ειδικά σε περίπτωση που είναι για παράδειγμα σε μετρό ή τραίνο θα κοιτάει χαμηλά για να μην χάσει λεπτό από το… αντικείμενο του πόθου του.

Στη συνέχεια, εφόσον μπεις στη διαδικασία να μιλήσεις μαζί του, καθώς θα είστε σε κάποιο ραντεβού, θα προσπαθεί να φέρνει την κουβέντα συνέχεια γύρω από το θέμα αυτό. Μην σου φανεί και… τόσο περίεργο το αν θα σου μιλάει συνέχεια για τα πόδια σου (πώς βάφεις νύχια, πώς τα περιποιείσαι κλπ.).

Τέλος, θα κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του για να σε ακουμπήσει όσο το δυνατό πιο χαμηλά γίνεται, προσεγγίζοντας το κάτω μέρος του ποδιού σου (φτέρνα, πέλμα κ.λπ.).

Τι να προσέξεις;

Με τον ποδολάγνο, ενώ δεν είναι ακίνδυνος, καλό θα είναι να προσέξεις μερικά πράγματα. Δηλαδή, εάν καταλήξετε στο σπίτι σου ή σπίτι του είναι πιθανό να μην βρίσκεις μετά τις γόβες σου ή τα πέδιλά σου. Είναι σίγουρο ότι σε αυτή την περίπτωση θα τον βρεις να μυρίζει τα παπούτσια σου ή να προσπαθεί να τα φέρει σε επαφή με το σώμα του.

Τα… τελειώματα

Με τον ποδολάγνο να είσαι έτοιμη για μερικές… εκπλήξεις στο σεξ, με βασικότερη όλων τη στιγμή της εκσπερμάτωσης, η οποία χωρίς αμφιβολία θα γίνει στα πόδια σου και πιο συγκεκριμένα στις πατούσες του. Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα θα περάσετε πολύ καλά και οι δύο.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αυνανισμός με τα πόδια: Οδηγίες για αρχάριες

«Ιεραποστολικό»: 5 τρόποι για να το πας σε άλλο επίπεδο!

Δύο… μυστικά για να σου κάνει το καλύτερο στοματικό σεξ ever!

Σχετικά άρθρα