Στοματικό σεξ: Οδηγίες προς αρχάριες… αλλά και προχωρημένες!

Μια από τις πιο συνηθισμένες μα και απολαυστικότερες μορφές σεξ τόσο για τον άνδρα όσο και τη γυναίκα είναι το στοματικό σεξ. Ειδικά, το στοματικό σεξ που προσφέρει η γυναίκα στον άνδρα είναι μια αρχέγονη ερωτική πρακτική, η οποία καταφέρνει – εφόσον εφαρμοστεί όπως πρέπει – να διεγείρει ερωτικά τόσο τον άνδρα όσο και τη γυναίκα.

Όπως κάθε μορφή ερωτικής επαφής, έτσι και το στοματικό σεξ έχει κι αυτό τα… μυστικά του για να περάσετε καλά και οι δύο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είτε είσαι αρχάρια είτε προχωρημένη στο θέμα, καλό θα είναι να γνωρίζεις 3 βασικές αρχές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις καλό ή ακόμα καλύτερο στοματικό σεξ στον σύντροφό σου.

Ας δούμε, λοιπόν, μαζί 3 βασικές οδηγίες που θα κάνουν διάσημες πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών να ωχριούν μπροστά σου, τουλάχιστον στον τομέα αυτό!

Σωστή αναπνοή

Σε κάθε σωματική σου δραστηριότητα σημασία έχει η σωστή αναπνοή και ο ρυθμός που παίρνεις ανάσες.

Έτσι και στο στοματικό σεξ έχει πολύ μεγάλη σημασία η αναπνοή και ο σωστός ρυθμός σε αυτή. Τι σημαίνει αυτό; Ότι επειδή το στόμα σου θα είναι… απασχολημένο και δεν θα έχεις τη δυνατότητα να αναπνέεις από το στόμα, θα πρέπει να παίρνεις ανάσες από τη μύτη.

Όσο πιο ήρεμα και αργά αναπνέεις, τόσο καλύτερο θα είναι το στοματικό σεξ που θα χαρίσεις στον καλό σου.

Σωστή στάση

Εκτός από την αναπνοή, μεγάλη σημασία έχει και η στάση που θα πάρεις για να κάνεις στοματικό σεξ στον σύντροφό σου.

Η κλασική στάση είναι να γονατίζεις μπροστά του και να τον παίρνεις στο στόμα σου. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η στάση αυτή (η γονατιστή) είναι ιδανική για να του χαρίσεις απολαυστικό στοματικό σεξ, αλλά κι εσύ να τον αντιληφθείς στο στόμα σου, σε όλο του το μεγαλείο.

Εάν, όμως, θα θέλεις να του κάνεις βαθύτερο στοματικό έρωτα τότε μπορείς να ξαπλώσεις ανάσκελα στο κρεβάτι ή στο τραπέζι με τον λαιμό σου να κρέμεται από την άκρη της επιφάνειας. Με αυτόν τον τρόπο, το πέος του καλού σου θα μπει αρκετά βαθιά για να του χαρίσεις το λεγόμενο και «βαθύ λαρύγγι».

Σωστή τεχνική

Σε κάθε… άθλημα σημασία έχει η τεχνική. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται προπονητές και αθλητές ανά τον κόσμο. Έτσι, λοιπόν και στο «άθλημα» του στοματικού σεξ, πολύ μεγάλη σημασία έχει η τεχνική που χρησιμοποιείς. Για να μην έχεις κάποιο απρόοπτο, καλό θα είναι να βάλεις το πέος του παρτενέρ σου σταδιακά στο στόμα σου.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα πρέπει να ξεκινήσεις από τη βάλανο και στην πορεία να βάλεις και τον κορμό στο στόμα σου. Τα χέρια σου δεν θα τα χρειαστείς, παρά μόνο εφόσον κουραστείς (σ.σ. λογικό είναι) και θα θελήσεις να αυνανίσεις για λίγο τον καλό σου, μέχρι να πάρεις κι εσύ μια… ανάσα!

Τέλος, εφόσον ο σύντροφός σου θέλει να εκσπερματώσει στο στόμα σου, ζήτα του να σε ενημερώσει με κάποιον τρόπο λίγο πιο πριν, ώστε να μην βρεθείς στην δυσάρεστη θέση να πνίγεσαι και να χαλάσει το όλο σκηνικό.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Στοματικό σεξ στη γυναίκα: 4 συμβουλές για να το απολαύσεις!

3 συμβουλές για να γίνεις εξπέρ στο στοματικό σεξ!

Σχετικά άρθρα