H «ανάποδη τραμπάλα»: Η στάση που χαρίζει… ισορροπημένους οργασμούς!

Στο σεξ οι στάσεις είναι πολλές και διάφορες, με τις περισσότερες από αυτές να προσφέρονται για ηδονή, αλλά και…διασκέδαση! Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει μια στάση, η στάση της ανάποδης τραμπάλας, που θα σας κάνει να βιώσετε ξεχωριστές στιγμές απόλαυσης και να δυναμώσει την οικειότητα μεταξύ εσάς και του καλού σας.

Βγαλμένη από το… Κάμα Σούτρα

Πρόκειται για μια στάση βγαλμένη κατευθείαν από τις σελίδες του Κάμα Σούτρα, η οποία για να εφαρμοστεί σωστά απαιτείται ο καλό σας να είναι σε μια σχετικά καλή σωματική κατάσταση. Χωρίς καμία αμφιβολία, η στάση «ανάποδη τραμπάλα» θα σας χαρίσει την ηδονή που αναζητάτε, χωρίς πολλές δυσκολίες στην εφαρμογή της.

Πώς θα την κάνεις;

Εσύ ξαπλώνεις μπρούμυτα στο κρεβάτι ή σε κάποια άλλη επίπεδη επιφάνεια με τα πόδια σου ελαφρώς ανοιχτά. Ο καλός σου έρχεται και κάθεται στο άνοιγμα των ποδιών σου, σε απόσταση από το αιδοίο σου αρκετή για να μπορέσει να διεισδύσει το πέος του μέσα σου. Αυτό που έχει να κάνει στη συνέχεια, είναι να στηριχτεί στα χέρια του και τις φτέρνες του, οι οποίες είναι αριστερά και δεξιά των πλευρών σου και με τον τρόπο αυτό να αρχίσει να διεισδύει μέσα σου.

Είναι μια στάση κατά την οποία, εκτός από κολπικό οργασμό, μπορείς να έχεις και κλειτοριδικό οργασμό καθώς έχοντας ελεύθερα τα χέρια σου μπορείς να χαϊδεύεις παράλληλα την κλειτορίδα σου.

Για ποιους είναι

Η «ανάποδη τραμπάλα» είναι μια στάση ιδανική για άτομα σε σχετικά καλή σωματική κατάσταση, όμως δεν προβλέπεται σε καμία περίπτωση εάν έχεις κάποιο πρόβλημα με τη μέση ή την πλάτη σου ή εάν είσαι έγκυος.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από marieclaire.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Γιατί μια γυναίκα πρέπει να αυνανίζεται καθημερινά; (ΦΩΤΟ)

Σχετικά άρθρα