Dick pick: 4 κόλπα για να τον… δεις σε όλο του το μεγαλείο!

Μια από τις πιο διαδεδομένες μορφές σεξ είναι και το sexting. Χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας και των σόσιαλ μίντια, πλέον εκτός από το τηλεφωνικό σεξ μπορούμε να κάνουμε έρωτα από… απόσταση, μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων.

Στα πλαίσια του sexting είναι και η αποστολή τολμηρών φωτογραφιών μεταξύ των συνομιλητών, με τους άνδρες να επιλέγουν συνήθως να στείλουν φωτό του πέους τους, τη λεγόμενη και «dick pick».

Εάν, θέλεις, λοιπόν κι εσύ να λάβεις από τον καλό σου μια καλή… dick pick, διάβασε μερικές καλές συμβουλές για να σου στείλει την καλύτερη και πιο σέξι φωτογραφία του μόριού του.

Να είσαι σίγουρη

Είτε είστε καιρό σε σχέση είτε όχι, καλό θα είναι να είσαι σίγουρη πρώτα ότι θέλεις να λάβεις μια dick pick. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πρώτα από όλα υπάρχει συναίνεση για να σου στείλει το πέος του σε φωτογραφία, γιατί δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που έχον δημιουργηθεί μεγάλες… παρεξηγήσεις που μπορεί ακόμα να και καταλήξουν σε αίθουσες δικαστηρίων.

Εμπιστοσύνη στην παραλήπτρια

Ο καλός σου ή ο άνθρωπος με τον οποίο μιλάς στα σόσιαλ μίντια θα πρέπει να είναι σίγουρος ότι μόνο εσύ θα τη δεις τη φωτό αυτή. Πολλή προσοχή, διότι οι hackers παραμονεύουν και είναι πιθανό ο καλός σου να δει τη φωτογραφία του πέους του κάπου που δεν θα ήθελε να υπάρχει και χωρίς φυσικά την δική του συγκατάθεση. Επίσης, να είναι σίγουρος ότι την έχει στείλει στη σωστή παραλήπτρια.

Ας βάλει και λόγια

Εφόσον, λοιπόν, αποφάσισε να σου στείλει το πέος του σε φωτογραφία, αυτό που θα την κάνει ακόμα καλύτερη και πιο… ερεθιστική είναι το να βάλει έναν υπότιτλο ή κάποιο σχόλιο του τύπου «σου αρέσει;» ή «είναι αρκετά μεγάλο για σένα;». Προσοχή! Στην τελευταία ερώτηση, όσο αυθόρμητη κι αν είστε σαν άνθρωπος, μην απαντήσετε 100% αληθινά εφόσον η φωτό δεν… κολακεύει τον καλό σας.

Να βάλει χέρι

Κατά γενική ομολογία, γυναίκες που έχουν λάβει αρκετές dick picks ισχυρίζονται ότι το να βάλει ο άντρας το χέρι του στο μόριό του είναι άκρως αισθησιακό. Ζήτα του να κρατάει το πέος του με τα δύο του χέρια, για παράδειγμα σαν ένα μικρό ρόπαλο.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Sexting: Τι να κάνεις και τι να προσέξεις!

Η νέα ταση στο σεξ που κάνει πάταγο παγκοσμίως!

 

Σχετικά άρθρα