Αντελίνα Βαρθακούρη: Αυτή είναι η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη η οποία αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό όσο καμία – Οι στιγμές που «λύγισε» ως μάνα, η γνωριμία με τον σύζυγό της και η απάντηση για τις πλαστικές που (δεν) έχει κάνει

Η Αντελίνα Βαρθακούρη με τον σύζυγό της, Χάρη, έγιναν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια τους τελευταίους μήνες, μέσα από τη συμμετοχή τους στο «Globetrotters» του STAR.

Χαρακτηριστικό της σχέσης τους οι έντονοι και συχνοί καβγάδες, αν και πίσω από αυτούς κρύβεται η αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλο. Πρόσφατα, η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου, όσα δύσκολα έχει περάσει με το μεγάλωμα των δύο κορών τους, της Μελωδίας και της Λιόνας.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν υπήρξαν στιγμές που «λύγισε» στη ζωή της, απάντησε: «Η πρώτη ήταν πριν από χρόνια, όταν η κόρη μου, η Μελωδία, ενός έτους τότε, και ενώ είχαμε μετακομίσει σε νέο σπίτι και ήμαστε οι δυο μας, γιατί ο Χάρης έλειπε σε περιοδεία στην Αυστραλία».

Η στιγμή που κατέρρευσε και λιποθύμησε

Το νέο σπίτι είχε κάτω μοκέτες. Ενώ τακτοποιούσε τα ρούχα, η μικρή μπουσουλούσε και ξεκόλλησε μια μοκέτα και βρήκε από κάτω ένα χημικό σε πλαστικό μέσα και το έφαγε. «Τρελάθηκα! Τι να σου πω… Έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου και είπα ότι χάνω το παιδί μου. Ήμουν σε κατάσταση υστερίας. Καμία μάνα να μην βρεθεί στη θέση μου».

https://www.youtube.com/watch?v=n3Kt3LQVSwI

«Βγήκε ο γιατρός και μου είπε ότι το παιδί θα πεθάνει ή θα πάθει μόνιμο πρόβλημα και όταν έκανε ό,τι μπορούσε μου είπε ότι το φάρμακο αυτό, ευτυχώς, ήταν ληγμένο. Έκανα τάμα στην Παναγία και είπα θα πάω γονατιστή, όπως και έκανα μετά. Όταν βγήκε ο γιατρός και μου είπε ότι ξεπέρασε τον κίνδυνο, κατέρρευσα και λιποθύμησα».

https://www.youtube.com/watch?v=KMM0w9Na3j4

Το δίλημμα: «ή το παιδί ή η μητέρα»

Στη συνέχεια έκανε μια ακόμα συνταρακτική εξομολόγηση: «Η δεύτερη φορά ήταν όταν γέννησα τη δεύτερη κόρη μου, η οποία ήρθε πρόωρα στον κόσμο. Την έκανα με καισαρική και, κάποια στιγμή, μπήκε το δίλημμα ή το παιδί ή η μητέρα. Ήταν δύσκολη γέννα. Με θυμάμαι να λέω σώσε το παιδί μου, άσε με εμένα. Πήγα να πάθω ρήξη μήτρας, ήταν δύσκολο».

https://www.instagram.com/p/B6Vri1tlVKa/

«Όταν βγήκε το Λεονάκι μου, ένα κιλό πλασματάκι, είχα παραλύσει. Το μυαλό μου ήταν στο παιδί μου, ήθελα μόνο εκείνη να ήταν καλά. Και εκεί γονάτισα… Κατάλαβες γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία; Γιατί αυτό δεν το ελέγχεις! Ό,τι πει ο Θεός. Μπορεί να βρεθώ στον δρόμο άφραγκη και ξυπόλητη. Έχω πίστη ότι θα τα ξαναφτιάξω όλα από την αρχή. Χωρίς την υγεία, όμως, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα», τόνισε.

https://www.instagram.com/p/B4PKwlulAGJ/

Είναι το ζευγάρι που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα

Μαζί με τον σύζυγό της έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Είναι το ζευγάρι που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό λόγω του αυθορμητισμού του με τις καλές και τις δύσκολες στιγμές του και τους επικούς καβγάδες του.

Γεννημένη στις 29 Ιουνίου του 1984 στην Αθήνα, είναι Καρκίνος στο ζώδιο. Ο μπαμπάς της είναι από την Κρήτη, ενώ η γιαγιά της είχε ρίζες από την Ιταλία και τη Μικρά Ασία. Να σημειωθεί πως το όνομά της το έχει πάρει από τη γιαγιά της.

https://www.instagram.com/p/B4Mdqbyl43T/

Πώς γνωρίστηκαν με τον σύζυγό της;

Σπούδασε Νομική στην Ιταλία κάνοντας το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο «Έψιλον» σε μια πρωινή εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο με τον Θανάση Πάτρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες ενώ στη συνέχεια έκανε τη δική της εκπομπή που ήταν και πάλι ένα πρωινό μαγκαζίνο στο ίδιο κανάλι.

Με τον Χάρη Βαρθακούρη γνωρίστηκαν μέσω Facebook. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 15 Δεκεμβρίου 2013 στο Κεφαλάρι και έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τη Μελωδία (νονά της είναι η Πέγκυ Ζήνα) και τη Λιόνα. Όπως φάνηκε και στο τηλεοπτικό σόου, το ανδρόγυνο είχε απίστευτους καβγάδες στη μέση του δρόμου.

https://www.instagram.com/p/B1Jv3I5I_8H/

Γιατί μπήκε στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου του Χάρη;

Αλλά αμέσως μετά, όσο και αν τσακωνόντουσαν, τα έβρισκαν ξανά! Γιατί βασικά θεμέλια της σχέσης τους είναι τόσο ο έρωτας όσο και η αγάπη. «Για εμάς οι καβγάδες δεν είναι κάτι σοβαρό», δήλωσε πρόσφατα η Αντελίνα στη «Φωλιά των Κου Κου».

Και όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Άσης Μπήλιου, αποκάλυψε τη ζήλια που έχει για τον σύζυγό της, αλλά και εκείνος για εκείνη. «Ναι, κάποτε είχα μπει στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου για να δω πού πάει. Δεν το βρίσκω ακραίο. Όταν είσαι στην αρχή της σχέσης και είσαι ερωτευμένος, δεν είναι λογικό;», αναρωτήθηκε.

https://www.instagram.com/p/Bx5kRaUoSJs/

Η σχέση με τα πεθερικά της

«Ο Χάρης ζηλεύει πιο πολύ από μένα, αλλά δεν το δείχνει όπως εγώ, που εκτίθεμαι. Πρόσφατα έμαθα από συνέντευξη ότι έχει ψάξει το κινητό μου. Εγώ το δικό του το ψάχνω συνέχεια», συνέχεια. Πάντως, στο Instagram, η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε και για τα πεθερικά της, τον Γιάννη Πάριο και την πρώην σύζυγό του, Ντίνα Μητροπούλου. «Τους αγαπώ γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα τον Χάρη και τα παιδιά μας!», απάντησε.

Έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις;

Όσο για το αν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, η ίδια τονίζει πως δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο αν και πολλά είναι τα δημοσιεύματα που επιμένουν για κάτι τέτοιο. Εξάλλου, εκείνη το έχει διαψεύσει δημοσιεύοντας και μια παιδική της φωτογραφία.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Globetrotters: Ο μεγάλος τελικός είχε κλάματα, υψηλή τηλεθέαση και εκπλήξεις

Σωτήρης Χατζάκης: Ο… Μπαζίλ Ζαχάρωφ από το «Κόκκινο Ποτάμι» αποκαλύπτεται – Το παρασκήνιο της απομάκρυνσής του από το Εθνικό Θέατρο, το μεγάλο λάθος της ζωής του και η όμορφη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Δημήτρης Κοντομηνάς: Ο επιχειρηματίας που έχτισε μια «αυτοκρατορία» και κατάφερε να βγάλει 1,3 δισ. ευρώ σε 4 χρόνια – Ο λόγος που αποφάσισε να πουλήσει όλες τις μετοχές του στον Alpha και τα σοβαρά προβλήματα υγείας

Adele: Η γυναίκα – πρότυπο η οποία παλεύει με τους «δαίμονές» της – Από τον εθισμό στο αλκοόλ και τους αποτυχημένους έρωτες λόγω του πατέρα της, στην απόλυτη καταξίωση

Χοακίν Φίνιξ: Ο αντισυμβατικός σταρ του Χόλιγουντ και η περιπετειώδης ζωή του – Ο θάνατος του αδερφού του στο κλαμπ του Τζόνι Ντεπ, ο εθισμός στο αλκοόλ και η απόφαση να γίνει… ράπερ!

Σοφία Κοκοσαλάκη: Η «χρυσή» σχεδιάστρια μόδας που δεν… μένει πια εδώ, η γυναίκα που «ύμνησε» την Ελλάδα με τις δημιουργίες της και η μητέρα που λάτρευε την οικογένειά της

Σχετικά άρθρα