Καβουρομακαρονάδα με λιγκουίνι μόλις σε 15 λεπτά!

Υλικά

  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 ήπιο τσίλι
  • 12 ντοματίνια
  • 2 χούφτες γεμάτες φύλλα μαϊντανού
  • 1 ολόκληρο ξύσμα λεμονιού
  • ½ φλιτζάνι ξηρό λευκό κρασί
  • 200 γραμμάρια μαγειρεμένο κρέας καβουριών

Παρασκευή

Βήμα 1 Τοποθετήστε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό σε υψηλή φωτιά για τα ζυμαρικά σας. Μόλις βράσει, προσθέστε αλάτι και τοποθετήστε τα ζυμαρικά. Μαγειρέψτε al dente. Τα ζυμαρικά σας πρέπει να μαγειρευτούν τη στιγμή που τα συστατικά σας είναι έτοιμα.

Βήμα 2 Τοποθετήστε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Προσθέστε το σκόρδο και το τσίλι και μαγειρέψτε μέχρι να αρχίσει να τσιγαρίζετε, περίπου για 30 δευτερόλεπτα.

Βήμα 3 Προσθέστε τα κομμένα ντοματίνια και το κρέας καβουριών. Συνεχίστε το μαγείρεμα ένα λεπτό και στη συνέχεια σβήστε με λευκό κρασί.

Βήμα 4 Προσθέστε τα στραγγισμένα μαγειρεμένα ζυμαρικά στο τηγάνι, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και το ξύσμα λεμονιού. Αλατοπιπερώστε και ανακατέψτε για 30 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε το άμυλο.

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή εδώ:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πέννες σε μια σάλτσα ντομάτας από σαλάμι, λιαστές ντομάτες και ελιές. (Σε 15 λεπτά)

Αυθεντική Ιταλική μπρουσκέτα με κατσικίσιο τυρί και λιαστή ντομάτα

 

Σχετικά άρθρα