Ενδυνάμωση πλάτης και άνω άκρων σε μόλις 10 λεπτά χωρίς εξοπλισμό

Έχεις κουραστεί να γυμνάζεις μόνο το κάτω μέρος του σώματος σου και θέλεις να δυναμώσεις τα χέρια και την πλάτη σου χωρίς ιδιαίτερο κόπο; Τότε είσαι στο κατάλληλο μέρος.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την πρωινή γυμναστική, που στόχο έχει να σε γεμίσει με ευεξία, θετική ενέργεια και δύναμη για να ξεκινήσεις δυναμικά την ημέρα σου.

Στο σημερινό πρόγραμμα, θα μάθουμε εύκολες ασκήσεις ενδυνάμωσης των άνω άκρων και της πλάτης, που σκοπό έχουν την αύξηση της μυϊκής μάζας και της αντοχής, καθώς και τη μείωση του λίπους και του πόνου.

Μετά το τέλος κάθε προγράμματος, θα νιώθετε όλο και πιο δυνατοί, αφού πλέον θα μπορείτε να σηκώνετε άφοβα βάρη χωρίς να πονάει η πλάτη και τα χέρια σας.

Οι ασκήσεις είναι 8 και εκτελούνται κυκλικά, με όσες περισσότερες επαναλήψεις μπορείτε μέσα σε 50 δευτερόλεπτα. Στην συνέχεια ακολουθεί ξεκούραση για 15 δευτερόλεπτα.

Καθώς θα περνάει ο καιρός και θα βελτιώνεται την φυσική σας κατάσταση, μπορείτε να μειώσετε τον χρόνο ξεκούρασης ή να αυξήσετε τον χρόνο των επαναλήψεων στην άσκηση.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα χαλάκι γυμναστικής, πρόσβαση στο ίντερνετ και την καλή σας διάθεση.

Το πρόγραμμα διαρκεί 10 λεπτά οπότε

Stay Fit, Stay Healthy!!!

Δείτε ολόκληρο το βίντεο με τις ασκήσεις εδώ

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Γυμναστική για καλλίγραμμα πόδια (Μόνο σε 9 λεπτά χωρίς εξοπλισμό)

Πρόγραμμα γυμναστικής για γλουτούς (σε 5 λεπτά χωρίς εξοπλισμό)

Αερόβια άσκηση, χαμηλής έντασης (20 λεπτά, χωρίς εξοπλισμό)

Article Image coverhttp://www.depositphotos.com/

 

Σχετικά άρθρα