2 σεξουαλικές στάσεις βγαλμένες από το… ζωικό βασίλειο!

Όταν όλα σου πάνε καλά και κατ’ επέκταση η σεξουαλική σου ζωή, αισθάνεσαι πολύ… ανεβασμένη και με διάθεση να κάνεις και να δοκιμάσεις νέα πράγματα στο κρεβάτι σου κι όχι μόνο!

Αυτή τη φορά θα δούμε 2 στάσεις που είναι βγαλμένες από το Κάμα Σούτρα και θυμίζουν τον τρόπο με τον οποίο εκπρόσωποι του ζωικού βασιλείου αναπαράγονται!

Η στάση του σκύλου!

Όπως καταλαβαίνεις, πρόκειται για την στάση στα τέσσερα ή αλλιώς τη στάση doggy style, που θυμίζει τον τρόπο που κάνουν σεξ οι σκύλοι. Πρόκειται για μια στάση, η οποία σου χαρίζει μια πολύ καλή και βαθιά διείσδυση, χάρη στην οποία είναι πολύ πιθανό να έχεις οργασμό!

Πώς θα την κάνεις: Στηρίζεσαι στα γόνατα και χαμηλώνεις όσο το δυνατό περισσότερο την κοιλιά σου προς το στρώμα. Καλό θα είναι να μην στηριχτείς στις παλάμες σου, καθώς είναι πιθανό να κουραστείς γρήγορα, αλλά και να καμπουριάσεις την πλάτη σου. Στόχος είναι να σηκώσεις τα οπίσθιά σου στο ύψος περίπου του πέους του καλού σου.

Η στάση της πεταλούδας!

Άλλη μια στάση που βάζει στο ερωτικό παιχνίδι την φαντασία και πάνω από όλα τα ερωτικά σου ένστικτα. Εξάλλου, θυμίζει αυτό ακριβώς που λέει και ο τίτλος: Το άνοιγμα των φτερών της πεταλούδας!

Πώς θα την κάνεις: Επειδή πρόκειται για μια παραλλαγή της στάσης «ιεραποστολικό», το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να ξαπλώσεις ανάσκελα. Αρχικά σήκωσε τα πόδια σου σε ορθή γωνία και στη συνέχεια άνοιξε τα ώστε να σχηματίζουν ένα πιο… ανοιχτό V.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από marieclaire.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Πρωκτικό σεξ: Δύναμή σου, η… λίπανσή σου!

5 τεχνικές Κάμα Σούτρα για καλύτερο σεξ!

Σχετικά άρθρα