Αρχική / Teens / Η πρώτη σου σχέση; Έξι πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις
Η πρώτη σου σχέση; Έξι πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις thumbnail

Η πρώτη σου σχέση; Έξι πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δύσκολες και χρειάζονται προσπάθεια και προσοχή. ιδιαίτερα η πρώτη σου σχέση είναι πολύ σημαντική και κρίσιμη για τις επόμενες. Όλες οι σχέσεις έχουν κάποια προβλήματα. Δε λέω να μείνεις σε μια σχέση που δε σε αντιπροσωπεύει καθόλου. Απλώς υπάρχουν κάποιες ανησυχίες που όλοι έχουν σε μια σχέση, ανεξαρτήτως εάν είναι η πρώτη τους:

>1. Δε γίνεται να αισθάνεσαι συνεχώς σαν να πετάς στα σύννεφα, όπως βλέπεις στις ταινίες του Χόλλυγουντ.


Ιδιαίτερα όταν έχει περάσει ο πρώτος καιρός του ενθουσιασμού… Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η σχέση σου έχει πρόβλημα. Απλώς έχεις περάσει σε άλλο στάδιο. Εάν βέβαια πετάς συνεχώς στον έβδομο ουρανό με τον αγαπημένο σου, τότε ο έρωτας αυτός είναι πολύ δυνατός!


2. Δεν μπορείς να είσαι πάντα σίγουρη για τα αισθήματά σου και για το εάν η σχέση αυτή είναι ιδανική για σένα.


Και στις τέλειες σχέσεις, όλοι βιώνουν στιγμές αμφιβολίας.


3. Όλα τα ζευγάρια καβγαδίζουν.


Ακόμα και τα πιο ταιριαστά. Η ζωή θα ήταν βαρετή εάν συμφωνούσαμε σε όλα, άλλωστε. Οπότε μη σε ανησυχούν ακόμα και τα συχνά μικροκαβγαδάκια. Να σε ανησυχεί ο τρόπος και η ποιότητα κάθε καβγά, όχι η ποσότητα.


4. Πολύ συχνά όλοι πιστεύουν ότι δεν είναι αρκετοί για το σύντροφό τους.


Είναι ένα φυσικό αίσθημα ανασφάλειας εγγενές στο ανθρώπινο είδος. Δεν είναι καλό να υποβιβάζεις τον εαυτό σου απέναντι στον άλλο. Εκείνος άλλωστε ξέρει γιατί σε επέλεξε.


5. Αν το αγόρι σου έχει τη -φυσική- κακή συνήθεια να σε συγκρίνει με προηγούμενές του σχέσεις, μην ανησυχείς.


Είναι απολύτως φυσικό, ειδικά εάν έχει μεγαλύτερη εμπειρία από σένα. Μην προσπαθείς να αλλάξεις κάτι. Στο κάτω κάτω, σ’ όποιον αρέσουμε!


6. Μήπως κρύβει πράγματα στο τηλέφωνό του;


Έχεις την περιέργεια να τσεκάρεις τα μηνύματα ή τις φωτογραφίες του; Μην ανησυχείς! Είναι φυσική ανησυχία, ειδικά εάν δεν το αποχωρίζεται ποτέ. Ωστόσο είναι καλύτερο να συζητήσεις μαζί του τι σε απασχολεί παρά να εισβάλεις κρυφά στον προσωπικό του κόσμο.


Ν.Κ. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X