Αρχική / Ψυχολογία / Κρίσεις πανικού / Μπορεί η διαταραχή πανικού να προκαλέσει καρδιακό;
Μπορεί η διαταραχή πανικού να προκαλέσει καρδιακό;   thumbnail

Μπορεί η διαταραχή πανικού να προκαλέσει καρδιακό;

Αναγνώστης μας, ρωτά:


Γεια σας εγώ εχω διαταραχή πανικού και θα ήθελα να ρωτήσω μπορεί να πεθάνει κάποιος που έχει αυτήν την αρρώστια; Εγώ έχω φοβίες οτι θα πάθω καρδιακό. Και τελευταία φοβάμαι να πάω μακριά μόνος μου η και με κάποιον πάλι, ζορίζομαι. 


Αγαπητέ αναγνώστη. Απευθύναμε το ερώτημά σας στον Ψυχίατρο- Νευρολόγο κύριο Παύλο Σακκά. Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι δεν διατρέχει κανέναν άμεσο κίνδυνο θανάτου ένας ασθενής με διαταραχή πανικού. Αυτό βέβαια καταλαβαίνω ότι μάλλον δεν θα τον καθησυχάσει ώστε να μπορέσει να βγει έξω και να κυκλοφορήσει άφοβα. Όμως εκείνο που πρέπει να ξέρει είναι ότι η διαταραχή πανικού είναι μια αρρώστια που καταπολεμάται με κατάλληλη θεραπεία από ειδικό.  Πολλές φορές η διασφάλιση από έναν ειδικό ότι δεν θα πάθει κάτι ειδικό αν βγει από το σπίτι του, δεν αρκεί. Η καλύτερη λύση είναι η επίσκεψη σε κάποιον ψυχίατρο η ειδικό ψυχικής υγείας. Και να θυμάται ο αναγνώστης ότι η διαταραχή πανικού δεν είναι προσωπική του ιδιοτροπία αλλά ασθένεια που θεραπεύεται. 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X