Αρχική / Διατροφή / Food therapy / Σακχαρώδης Διαβήτης: Ποια είναι η κατάλληλη διατροφή;
Σακχαρώδης Διαβήτης: Ποια είναι η κατάλληλη διατροφή; thumbnail

Γρηγόρης, 52 ετών

Σακχαρώδης Διαβήτης: Ποια είναι η κατάλληλη διατροφή;

ΕΡΩΤΗΜΑ
Οι μετρήσεις του σακχάρου μου είναι αυξημενες 180310. Το γνωρίζω από το 2007 και κάνω θεραπεία αctos 15janoumed 1000. Δεν μπορώ να το ρυθμίσω χωρίς συγκεκριμένη διατροφή. Παρακαλώ στείλτε μου μια διατροφή πάνω από 1500 θερμίδες. Έχω δοκιμάσει πολλές αλλά δύσκολες. Εργάζομαι πρωινά 0600 – 1400 και έχω όλα τα απαραίτητα τώρα για να μπω σε σωστό πρόγραμμα. Ευχαριστώ εκ των πρότερων


Στο ερώτημα απάντησε η Κυριακή Απέργη, Κλινική Διατροφολόγος – Διαιτολόγος


ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για την σωστή και μακροπρόθεσμα καλή ρύθμιση του σακχαρώδους διαβήτη, την σωστή εκπαίδευσή σας και την αποφυγή ή αντιμετώπιση πιθανόν επιπλοκών, μια απλή διατροφή χωρίς να έχει προηγηθεί ένα λεπτομερές ιατρικό, φαρμακευτικό και οικογενειακό ιστορικό δεν θα βοηθήσει και μπορεί να είναι και επικίνδυνη. Χρειάζεστε συνεχής παρακολούθηση από εξειδικευμένο διαιτολόγο – διατροφολόγο, Για αυτό τον λόγο, θα σας πρότεινα να επισπευτείτε το συντομότερο κάποιον επαγγελματία και να ζητήσετε εξατομικευμένη βοήθεια.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X