Το πρωινό σεξ: Τα πλεονεκτήματά του και η ιδανική στάση

Δεν είναι λίγοι που υποστηρίζουν πως το πρωινό σεξ είναι ό, τι καλύτερο ειδικά για τους άνδρες που κάποιες φορές δυσκολεύονται να έχουν πολύ καλή στύση.

Αν και πολλοί θα διαφωνήσουν μιας και το πρόβλημα δεν είναι πρακτικό, δεν έχει να κάνει με την τεχνική που χρησιμοποιείτε αλλά είναι περισσότερο σωματικό ή ψυχολογικό, εντούτοις κάποιοι υποστηρίζουν ότι το πρωί τα επίπεδα της τεστοστερόνης είναι πολύ μεγαλύτερα και είναι κατάλληλη ευκαιρία για σεξ.

Το πρωινό σεξ όμως είναι γενικότερα πολύ ανοζωογονητικό και μπορεί πραγματικά να φτιάξει ακόμα και τη διάθεσή σας για όλη την ημέρα!

Η απελευθέρωση των ορμονών της χαράς μέσα από την ερωτική διαδικασία είναι κάτι που όλο και περισσότεροι επιστήμονες υποστηρίζουν πια όταν τονίζουν την επίδραση του σεξ στη διάθεσή μας.

Ποια είναι η καλύτερη σάση για πρωινό σεξ;

Η καλύτερη στάση που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι στο πλάι.

Και αυτό γιατί είναι ξεκούραστη, προσφέρεται για πρωινές αγκαλιές και τρυφερότητα αλλά και αποφεύγονται δυσάρεστες καταστάσεις όπως το να μυρίζει η αναπνοή άσχημα από τον έναν σύντροφο στον άλλο μιας και δεν έχουν πλύνει ακόμα τα δόντια τους.

Ειδικά αν η γυναίκα «κουλουριάσει» το σώμα της και παραδοθεί στην αγκαλιά του, μπορεί να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη τριβή κατά τη διάρκεια που το πέος διεισδύει μέσα στον κόλπο της και να αυξήσει και τη δική του απόλαυση αλλά και τη δική της.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σεξουαλικά φετίχ: Η Χρυσή Βροχή και γιατί δεν πρέπει να βάλεις… αδιάβροχο!

Οργασμός στον τοκετό: Μπορει μια γυναίκα να «τελειώσει» την ώρα που γεννάει;

Σχετικά άρθρα