Αρχική / Διατροφή / Συνταγές / Light & Υγιεινά / Ποικιλία λαχανικών
Ποικιλία λαχανικών thumbnail

Ποικιλία λαχανικών

Υλικά


(για 4 άτομα)



  • 4 κολοκύθια

  • 1 μαρούλι

  • 1 αγγούρι

  • 4 φρ. κρεμμύδια

  • 5 ραπανάκια

  • 1 ρόκα

  • 1 κ. γλυκού παπαρουνόσπορο

  • αλάτι χοντρό

  • 40 ml. ελαιόλαδο

  • 40 ml. ξύδι



Εκτέλεση


Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα λαχανικά. Κόβουμε τα κολοκύθια σε χοντρές φέτες, το μαρούλι με τα χέρια σε μεγάλα κομμάτια, τα κρεμμυδάκια, το αγγούρι σε χοντρές λωρίδες, τα ραπανάκια στη μέση και τη ρόκα χοντροκομμένη.

Βράζουμε σε κοχλάζον αλατισμένο νερό τα κολοκυθάκια για 4-5 λεπτά, αποσύρουμε.

Τα βάζουμε όλα σε μία σαλατιέρα, προσθέτουμε αλάτι, το λάδι, το ξύδι και το παπαρουνόσπορο.


Από τον Ρήγα Ρηγόπουλο



ΠΗΓΗ http://www.thefoodproject.gr


Φωτογραφία εξωφύλλου: http://www.prouditaliancook.com


Δοκιμάστε επίσης:


Ταμπουλέ με ψητά λαχανικά και sweet n' sour chicken


Μουσακάς λαχανικών στο πήλινο


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X