Αυνανισμός και “sex toys”: 6 μυστικά για απίστευτους οργασμούς!

Σύμφωνα με τους ειδικούς ο αυνανισμός κάνει καλό, κάτι που σίγουρα θα έχεις αντιληφθεί κι εσύ η ίδια από την μέχρι τώρα εμπειρία σου. Ειδικά σε περίπτωση που είσαι fan των “sex toys”, δες παρακάτω ιδανικές στάσεις και… κόλπα, για να πετύχεις ακόμα πιο έντονους οργασμούς. Σημείωση: Όταν τα δοκιμάσεις, καλού-κακού έχε κλειστά τα παράθυρα του σπιτιού!

1. Το “διπλό άγγιγμα”

Είναι πιθανό, μέχρι σήμερα, να έκανες ένα από τα δύο. Δηλαδή, είτε να χάιδευες μονο την κειτορίδα σου, είτε να έβαζες το… παιχνιδάκι σου μέσα σου. Συνδύασέ τα. Ερέθισε την κλειτορίδα με το ένα χέρι και βάλε στον κόλπο σου το “sex toy” με το άλλο.

2. Το “φίδι”

Ξάπλωσε μπρούμυτα στο κρεβάτι και ανασήκωσε ελαφρά τη λεκάνη σου. Πέρνα το ένα σου χέρι από κάτω και βάλε το “sex toy” στη θέση του!

3. Ο “μονόχειρας”

Αυτό είναι ιδανικό εάν τώρα ξεκινάς την αναζήτησή σου στον θαυμαστό κόσμο της αυτοϊκανοποίησης. Με το ένα σου χέρι κρατάς το σεξουαλικό σου βοήθημα, τρίβοντας το στην κλειτορίδα σου. Ρυθμός και ένταση στη διακριτική σου ευχέρεια.

4. Η “σούπερ σταρ”

Κάτσε πάνω στο κρεβάτι ή και στο πάτωμα αν σε βολεύει καλύτερα και στηρίξου στα γόνατά σου. Ξεχωριστή εμπειρία από το να έισαι ξαπλωμένη, καθώς η γωνία αυτή θα σε καταπλήξει και θα νιώσεις ότι όλα τα φώτα είναιεπάνω σου!

5. Το “μακρύ χέρι του Νόμου”

Μια παραλλαγή του “φιδιού”. Ξάπλωσε και πάλι μπρούμυτα στο κρεβάτι σου, μόνοπου αυτή τη φορά άγγιξε το σημείο που θες με το “sex toy”, περνώντας το χέρι σου πάνω από την πλάτη σου. Δοκίμασέ το και στα τέσσερα…

6. Η “ποικιλία”

Δεν είναι στάση, αλλά σημαντική πληροφορία. Επειδή δεν είναι απαραίτητο να συγκεντρωθείς μόνο στην περιοχή του κόλπου σου, άγιξε με το “παιχνίδι” σου και άλλα σημεία του σώματός σου, όπως είναι το στήθος και οι ρόγες σου. Μην ξεχνάς ότι οι γυναικείες ερωτογενείς περιοχές είναι πολλές. Ξεκίνα να τις ανακαλύπτεις.

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από gurl.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Βιολογικός αυνανισμός: Τι είναι και πώς θα φτάσεις σε οργασμό;

 Sex toys: Πόσο κινδυνεύεις από τον… δονητή σου;

 

Σχετικά άρθρα