Βιολογικός αυνανισμός: Τι είναι και πώς θα φτάσεις σε οργασμό;

Όπως έχουμε ξαναγράψει, αλλά και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι ειδικοί, ο αυνανισμός είναι μια από τις πιο φυσιολογικές εκφράσεις της σεξουαλικότητας κάθε γυναίκας, αν όχι η πιο φυσιολογική.

Μέσω του αυνανισμού η γυναίκα, ειδικά στα πρώιμα ερωτικά της βήματα, ανακαλύπτει το σώμα της, αλλά και τι είναι αυτό που την ερεθίζει περισσότερο, ανεβάζοντας στα ύψη τη λίμπιντό της.

Παράλληλα, τα οφέλη του αυνανισμού για την υγεία, σωματική και ψυχική, είναι πολλά με πιο σημαντικά την εύρυθμη λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος, αλλά και την αντιμετώπιση του χρόνου στρες.

Στο πλαίσιο των… εσωτερικών αναζητήσεών της κάθε γυναίκα συνήθως τείνει να χρησιμοποιήσει και κάποιο ερωτικό βοήθημα ή ένα από τα λεγόμενα sex toys, που στην πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι ένας δονητής.

Τι μπορείς, όμως, να κάνεις εάν θέλεις να τον χρησιμοποιήσεις και δεν έχεις;

Ο βιολογικός αυνανισμός

Εδώ μπαίνει στο παιχνίδι η έννοια του βιολογικού αυνανισμού, ο οποίος άσχετα με τον περίεργο τίτλο που φέρει είναι κάτι πάρα πολύ απλό.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι είτε ένα αγγούρι είτε μια μπανάνα, αντικείμενα που άνετα μπορείς να βρεις σε μια λαϊκή και χάρη στο σχήμα και το μέγεθός τους μπορείς να πειραματιστείς, αδιαφορώντας εντελώς για την πιθανή έλλειψη δονητή ή κάποιου παρεμφερούς ερωτικού βοηθήματος.

Πώς θα τα χρησιμοποιήσεις;

Μπανάνα

Λόγω της χοντρής φλούδας της, αλλά και του διαχειρίσιμου μεγέθους της, η μπανάνα είναι ο ιδανικός… ερωτικό φίλος κάθε γυναίκας. Και τούτο γιατί μπορεί να την χρησιμοποιήσει για να διεισδύσει στον κόλπο της με κάτι που φέρει πολύ σε ανδρικό πέος.

Επίσης, το σχήμα της (κυρτό) συμβάλλει στην δημιουργία μιας πολύ καλής γωνίας, η οποία μπορεί να ευνοήσει ακόμα και την επίτευξη οργασμού με συνοδεία (γυναικείας) εκσπερμάτωσης (βλ. squirting), καθώς είναι πολύ πιθανό να πετύχεις το σημείο G σου.

Αγγούρι

Ο όγκος και το σχήμα του είναι ιδανικά για αρχάριες στον αυνανισμό, που θέλουν σιγά – σιγά να μυηθούν στα μυστικά των ερωτικών τετ – α – τετ. Επειδή συνήθως εκτείνεται σε ευθεία γραμμή μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για σταδιακή διείσδυση, πριν συνεχίσεις με έναν δονητή. Μαρτυρίες θέλουν το συγκεκριμένο ζαρζαβατικό να κάνει… θαύματα στον τομέα αυτόν.

Προσοχή! Σε κάθε περίπτωση, πριν χρησιμοποιήσεις κάτι από τα δύο ή και τα δύο μαζί, θα πρέπει να τα έχεις πλύνει καλά και γιατί όχι να βάλεις στην άκρη τους ένα προφυλακτικό που θα σε προστατεύσει από τυχόν μολύνσεις. Επίσης, επειδή πρόκειται για άκαμπτα υλικά, θα πρέπει οι κινήσεις σου να είναι προσεκτικές ώστε να μην υπάρξει τραυματισμός του κόλπου.

Τέλος, κανένα από τα δύο δεν ενδείκνυνται για διείσδυση στην περιοχή του πρωκτού, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να καταλήξεις στα Επείγοντα Περιστατικά του εφημερεύοντος νοσοκομείου της περιοχής σου. Δοκιμάστε υπεύθυνα!

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Αυνανισμός: Φτάσε στο απόγειο της ηδονής με μια κίνηση!

4… σπιτικά sex toys που θα σε «απογειώσουν»!

 

 

Σχετικά άρθρα