Ημέρα Αγ. Βαλεντίνου: Η στάση που «δείχνει» τον έρωτά σου

Η 14η  Φλεβάρη είναι καθιερωμένη ως η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ημέρα δηλαδή που όλοι υμνούμε τον έρωτα με κάθε δυνατό τρόπο. Την βραδιά αυτή, εκτός από το να απολαύσεις με τον καλό σου ένα πολύ ωραίο και ρομαντικό πρόγραμμα, με δείπνο υπό το φως των κεριών, απαλή μουσική και γευστικό κρασί, σίγουρα θα καταλήξετε και στο κρεβάτι (ή σε όποιο άλλο έπιπλο θέλετε) για να κάνετε σεξ.

Η ενδεδειγμένη στάση για την Ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου δεν είναι άλλη από τη στάση «κουτάλι», κατά την οποία πετυχαίνεις δύο σε ένα: Από τη μια βαθιά και καλή διείσδυση που θα σε κάνει να νιώθεις… γεμάτη και από την άλλη, βοηθάει πολύ τον καλό σου να σε κρατάει στην αγκαλιά του όση ώρα σου κάνει έρωτα (λόγω της ημέρας)!

Αν και την έχουμε περιγράψει αρκετές φορές από αυτήν εδώ τη στήλη θα σου την υπενθυμίσουμε για ακόμα μια φορά, αν και έχουμε τη βεβαιότητα ότι και από μόνη σου θα την γνωρίζεις πάρα πολύ καλά.

Εσύ ξαπλώνεις στο πλευρό της επιλογής σου και ο καλός σου παίρνει θέση από πίσω σου παράλληλα σε σένα, ακουμπώντας με το στέρνο του το κορμί του επάνω στο δικό σου.

Λύγισε λίγο τα γόνατα, ώστε να τον διευκολύνεις στη διείσδυση και να βιώσεις έναν από τους πιο έντονους και συναισθηματικούς ταυτόχρονα οργασμούς.

Με το ένα του χέρι, ο σύντροφός σου μπορεί να σε χαϊδεύει σεοποιοδήποτε σημείο του κορμιού σου θέλει, ερεθίζοντάς σε ακόμα περισσότερο.

Καλή Διασκέδαση και Χρόνια Πολλά στους ερωτευμένους!

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Στάσεις στο σεξ: Πώς θα… ανοίξεις πιο πολύ για τον σύντροφό σου!

Οι πιο… κλασικές στάσεις στο σεξ: Πώς θα τις τελειοποιήσεις

 

Σχετικά άρθρα