Αυτό που θελουν οι γυναίκες (στο σεξ)!

Δεν είναι λίγοι οι άντρες που νομίζουν ότι γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια τι ακριβώς θέλει μια γυναίκα στο σεξ.

Φυσικό επακόλουθο αυτού είναι πάντα να… πέφτουν έξω, αφού ως γνωστόν «άβυσσος η ψυχή της γυναίκας».

Για να τους βοηθήσουμε λίγο παραπάνω και να διευκολύνουμε την όλη διαδικασία, παρακάτω αναφέρουμε 3 βασικά πράγματα που συμφωνα με πρόσφατη αμερικανική έρευνα θέλουν οι γυναίκες από τους άντρες στο σεξ, αλλά δεν το ζητάνε.

Πρόστυχα λόγια

Μπορεί οι γυναίκες να υποστηρίζουν ότι ντρέπονται να μπουν στη διαδικασία του «πονηρού» διαλόγου με τον σύντροφό τους κατά τη διάρκεια του σεξ, όμως η έρευνα που έγινε έδειξε ότι το 81% των γυναικών το θέλουν απεγνωσμένα.

Σεξουαλικά βοηθήματα

Περισσότερες από τις μισές συμμετέχουσες θέλουν όσο τίποτα άλλο ο καλός τους να βάλει στο παιχνίδι και κάποιο σεξουαλικό βοήθημα. Είτε είναι δονητής, είτε μια πρωκτική σφήνα ή ακόμα και χειροπέδες, τέτοιες κινήσεις τις εξιτάρουν ακόμα περισσότερο δημιουργώντας μεγάλη σεξουαλική ένταση.

Δέσε της τα μάτια

Από την ίδια έρευνα προκύπτει ότι σχεδόν το 60% των γυναικών θέλει πολύ να βιώσει το λεγόμενο «σεξ στα τυφλά». Δηλαδή, να της δέσει ο καλός της τα μάτια με ένα μαντήλι, ώστε να μην βλέπει αλλά να ασθάνεται οτιδήποτε της κάνει.

Γεγονός είναι, σύμφωνα με τους ειδικους, ότι ο περιορισμός της όρασης οξύνει τις άλλες αισθήσεις, βοηθώντας τη γυναίκα να βιώσει μια ανεπανάληπτη σεξουαλική εμπειρία.

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από menshealth.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πρωκτικό σεξ: 2 στάσεις για να το κάνεις ακόμα πιο απολαυστικό!

3 συμβουλές για να γίνεις εξπέρ στο στοματικό σεξ!

Σχετικά άρθρα