Σεξ στο κάμπινγκ: Μυστικά για να το απολαύσεις

Τώρα που ανοίγει ο καιρός, εάν είσαι λάτρης της Φύσης ή είσαι σε σχέση με έναν τέτοιο, τότε το σίγουρο είναι ότι θα κάνεις σεξ στο κάμπινγκ. Εάν όμως ακόμα δεν έχετε πάει μαζί κάμπινγκ και σκέφτεσαι πώς θα είναι το σεξ σε μια τέτοια περίπτωση, διάβασε παρακάτω μερικές βασικές συμβουλές για το τι πρέπει να κάνεις και τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις όταν θα γίνει το σεξ στο κάμπινγκ.

Πάρε αντηλιακό

Επειδή κατά πάσα πιθανότητα θα κάνετε σεξ εκτός σκηνής, έχε μαζί σου αντηλιακό ώστε να μην βρεθείς με κανένα έγκαυμα και μετά δεν αντέχεις ούτε να σε αγγίζει ο καλός σου…

Λίγα ρούχα και καλά

Εννοείται ότι στο κάμπινγκ δεν θα πάρεις όλη σου την γκαρνταρόμπα! Θα πάρεις λίγα ρούχα και φυσικά θα προτιμήσεις αυτά που είτε βγαίνουν εύκολα είτε μπορείς να κάνεις σεξ φορώντας τα. Σορτσάκια και φόρμες έχουν προτεραιότητα.

Κάνε προμήθειες σε προφυλακτικά

Επειδή θα είσαι μάλλον στη μέση του πουθενά και δεν θα θέλεις σίγουρα να ξεμείνεις ξαφνικά από προφυλακτικά, φρόντισε πριν φύγεις να έχεις πάρει αρκετά. Σημείωση: Μην βασίζεσαι στον καλό σου να φέρει. Είναι σίγουρο ότι θα τα ξεχάσει.

Ξέχνα την άνεση του κρεβατιού σου

Στην σκηνή ή έξω στη φύση δεν υπάρχει περίπτωση να νιώσεις την άνεση του κρεβατιού σου. Θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη να κάνεις σεξ σε άσχετα μέρη, όπου πολύ πιθανό να μην πολυβολεύεσαι, οπότε καλό θα είναι να μην παραπονιέσαι για αυτό.

Το νου σου στη φωτιά

Το πιο πιθανό είναι το βραδάκι να ανάψετε φωτιά για να ζεσταθείτε. Έχε το νού σου και μην ξεχαστείς και κάνεις κάποια απότομη κίνηση, επαν αποφασίσετε να κάνετε σεξ μπροστά στη φωτιά, και… αρπάξεις λίγο παραπάνω.

Ποια στάση να προτιμήσεις

Εννοείται ότι η στάση στα όρθια είναι αυτή που θα πρέπει να προτιμήσεις για να αποφύγεις τυχόν αναπάντεχα… ζητήματα.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τηλεφωνικό σεξ: 4 μυστικά για να μην θέλει να το κλείσει!

H «ανάποδη τραμπάλα»: Η στάση που χαρίζει… ισορροπημένους οργασμούς!

Σχετικά άρθρα