Το αγόρι μου λέει ότι ειμαι ψυχρή στο κρεβάτι, ενώ τον θέλω πολύ. Γιατί μου συμβαίνει αυτό;

Με το αγόρι μου είμαστε μαζί 4 χρόνια και πριν 4 μηνες συγκατοικήσαμε. Όμως εδώ και 2 χρόνια μου κάνει παράπονα ότι δεν είμαι «θερμή» στο σεξ, ότι τον καταπιέζω και με παρομοιάζει με «κούκλα». Επίσης, με κατηγορεί ότι δεν παίρνω ποτέ την πρωτοβουλία για σεξ και δεν μιλάω την ώρα που το κάνουμε. Δίνει μεγάλη βάση στο σεξουαλικό κομμάτι και πριν λίγο καιρό τον έπιασα να έχει λογαριασμό σε site γνωριμιών. Τι είναι αυτό που με κρατάει πίσω στο σεξ, ενώ θέλω να κάνουμε πολλά πράγματα στο κρεβάτι;

Στο ερώτημα απαντά ο Ζήσης Παπαθανασίου, Επίκουρος καθηγητής Γυναικολογίας – ανδρολόγος, διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Είναι πολύ λίγες οι πληροφορίες που μας δίνετε προκειμένου να λάβετε ξεκάθαρες απαντήσεις. Αναφέρετε ότι πρακτικά δεν ταιριάζετε στο σεξ χωρίς αναφορά στο τι άλλαξε πριν δύο χρόνια σε επίπεδο καθαρά σεξουαλικό.

Και ενώ το πρόβλημα στο σεξ ήταν δεδομένο προχωρήσατε σε συγκατοίκηση. Ενδεχομένως να υπάρχουνε προβλήματα στη δική σας σεξουαλική έκφραση με την έννοια ότι δεν αφήνεστε στο σεξ ή δεν έχετε μάθει να αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες.

Όμως, η αντίδραση του φίλου σας να αναζητά ικανοποίηση από άλλες διαδικασίες φαίνεται αρκετά ανώριμη.

Εκείνο που θα πρέπει να καταλάβετε είναι ότι η σχέση σας σε επίπεδο σεξουαλικότητας και συντροφικότητας περνάει μια μεγάλη κρίση και απαιτεί βοήθεια ψυχολόγου ή σεξολόγου. Το ενδεχόμενο αυτό θα πρέπει να συζητήσετε με τον φίλο σας προκειμένου να αποφασίσετε ότι θα απευθυνθείτε μαζί.

Αν ο ίδιος δεν επιθυμεί να συμμετέχει θα το κάνετε μόνη σας. Η μη συμμετοχή του αποτελεί σημαντικό στοιχείο για την έλλειψη ενδιαφέροντος για τη σχέση σας.

Ελληνικό Σεξολογικό Ινσιτούτο

[email protected]

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Dick pick: 4 κόλπα για να τον… δεις σε όλο του το μεγαλείο!

H «ανάποδη τραμπάλα»: Η στάση που χαρίζει… ισορροπημένους οργασμούς!

Σχετικά άρθρα