Σεξ και γυμναστική: Πώς θα κάνεις τον σύντροφό σου… τούμπανο

Κατά πάσα πιθανότητα ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που απολαμβάνουν το σεξ και θέλουν τον σύντροφό τους να είναι σε θέση να τις ικανοποιήσει στον απόλυτο βαθμό, χαρίζοντας τους στιγμές ανεπανάληπτης σεξουαλικής ηδονής.

Εάν, όμως, ο σύντροφός σου είναι λιγάκι αγύμναστος και θέλεις να τον γυμνάσεις για να αντέχει περισσότερο, δες παρακάτω ποιες είναι οι δύο στάσεις που ενδείκνυνται για τον κάνεις και καλό εραστή και με δυνατά μπράτσα!

Ο «σεφ-εραστής»

Στάση απλή, όχι και τόσο εύκολη, που θα υποχρεώσει τον καλό σου να βάλει τους μυς του να δουλέψουν σκληρά. Σκοπός είναι, ενώ είστε στην κουζίνα, να σε σηκώσει πάνω από τον πάγκο της κουζίνας. Εσύ διπλώνεις τα πόδια σου γύρω από τη μέση σου κι αυτός με τη δύναμη των δικεφάλων του στηρίζει τον κορμό σου, ώστε να παραμένει διαρκώς σε κλίση 45ο.

Αξίζει να τονίσουμε ότι σχετικές πανεπιστημιακές έρευνες έχουν δείξει ότι αυτή η στάση δίνει ένα δυναμικό ερέθισμα στους δικέφαλους μυς, με την ίδια ανταπόκριση που θα είχαν αν ο παρτενέρ σου εκτελούσε κάμψεις με αλτήρες.

Ο «καρεκλοκένταυρος»

Πρόκειται για τον πιο ξεκούραστο τρόπο, ώστε ο καλός σου να φουσκώσει τους δικεφάλους του. Βάλε τον να καθίσει σε μια σταθερή καρέκλα της κουζίνας και να στερεώσει καλά τα πόδια του στο πάτωμα.

Εσύ κάθεσαι πάνω από τα πόδια του και με τα δυο του χέρια σε κρατά από τα πλευρά. Με σταθερές κινήσεις σπρώχνει το σώμα σου μακριά, έως ότου τα χέρια του να τεντώσουν και σε επαναφέρει κοντά στον δικό του κορμό, μέχρι οι δικέφαλοί του να «κλειδώσουν».

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ασκήσεις Kegel: Πώς θα κάνεις σωστά τη γυμναστική του σεξ!

Στάσεις για να κάψεις θερμίδες στο σεξ!

 

Σχετικά άρθρα