Συγχρονισμός στο στοματικό σεξ: Πώς θα τον πετύχεις για ακόμα μεγαλύτερη ηδονή!

Εάν είσαι από τις γυναίκες που αρέσκονται να χαρίζουν ηδονή στον σύντροφό τους με το στόμα τους, δηλαδή κάνοντας στοματικό σεξ, τότε καλό θα είναι να μάθεις την ακόλουθη τεχνική η οποία θα σε βοηθήσει να του προσφέρεις την απόλυτη ηδονή.

Δεν χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερο ή κάποια πρωτότυπη κίνηση που είναι δύσκολο να εφαρμόσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένα και μόνο πράγμα: Να συγχρονιστείς.

Τι ακριβώς σημαίνει να συγχρονιστείς στο στοματικό σεξ; Αυτό ακριβώς που καταλαβαίνεις. Να ταυτιστείς δηλαδή κινησιολογικά με την παλινδρομική κίνηση που κάνει ο καλός σου στο στόμα σου.

Για να το πετύχεις αυτό, θα πρέπει πρώτα από όλα να πάρεις θέση μπροστά στο πέος του γονατιστή, έτσι ώστε το μόριό του να είναι στο ίδιο ύψος με το στόμα σου. Αυτό σημαίνει σχετικά καλύτερη γωνία διείσδυσης, ενώ για να πετύχεις τον συγχρονισμό που τόσο θέλεις, φρόντισε το στόμα σου να είναι ψηλότερα από το πέος του.

Πώς θα το κάνεις

Την ώρα που ο καλός σου, συνεπαρμένος από την ηδονή που του χαρίζεις αρχίζει ενστικτωδώς να κινείται παλινδρομικά στο στόμα σου, ταυτίσου με τον ρυθμό του και κάνε κι εσύ αντίστοιχη κίνηση. Προσοχή! Η φορά σου πρέπει να είναι ανάλογη της δικής του. Με τον τρόπο αυτό, το αγόρι σου θα νιώσει ότι είσαι μαζί του και τον στηρίζεις σε αυτή την απολαυστική για εκείνον διαδικασία.

Σημείωση: Απαγορεύεται να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να έχεις κάνει ένα καλό ζέσταμα στους μυς του λαιμούς σου και φυσικά του στόματός σου πιο πριν.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η στάση «αμόνι»: Πώς γίνεται και ποια τα οφέλη για το σώμα σου

Απολαμβάνει το σεξ μια γυναίκα στην εμμηνόπαυση;

Σχετικά άρθρα