Η στάση «αμόνι»: Πώς γίνεται και ποια τα οφέλη για το σώμα σου

Μέχρι σήμερα, από αυτήν εδώ τη στήλη τουλάχιστον, έχουμε αναφερθεί σε μια ευρύτατη γκάμα σεξουαλικών στάσεων. Για τη στάση «αμόνι» σίγουρα δεν έχουμε πει κάτι μέχρι τώρα, οπότε εάν δεν την έχεις μάθει ακόμα ήρθε η ώρα να ενημερωθείς και για αυτή.

Πώς γίνεται;

Η στάση «αμόνι» μπορεί να ακούγεται δύσκολη όμως σε πληροφορούμε ότι είναι πολύ μα πολύ εύκολη στο να εφαρμοστεί. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ξαπλώσεις ανάσκελα, όπως δηλαδή προβλέπεται, και να σηκώσεις τα πόδια σου σε ορθή γωνία με το σώμα σου, φέρνοντάς τα στους ώμους του συντρόφου σου.

Ο καλός σου μπορεί, αν θέλει, να κρατήσει τα πόδια σου από τους αστραγάλους δημιουργώντας ένα «V».

Προσοχή: Μπορεί το κρεβάτι σου να είναι αρκετά βολικό, όμως αυτή η στάση είναι ιδανική για να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε άλλο έπιπλο με επίπεδη επιφάνεια, όπως ένα τραπέζι.

Γιατί ξεχωρίζει;

Η στάση «αμόνι» δεν ξεχωρίζει μόνο για την ονομασία της, αλλά και για τα υψηλά επίπεδα οργασμού που επιτυγχάνεις εφαρμόζοντάς τη. Λόγω της γωνίας που δημιουργείς με τα ανασηκωμένα πόδια σου, η διείσδυση που επιτυγχάνεται είναι βαθιά και όσο έντονη επιθυμείτε εσύ και ο καλός σου.

Σε γυμνάζει

Για μια ελαφριά, αλλά και ιδιαίτερα ωφέλιμη για τους γλουτούς σου παραλλαγή, μπορείς να δοκιμάσεις να ανασηκώσεις τη λεκάνη σου, σφίγγοντας τους γλουτούς σου. Έτσι, αυτοί δεν ακουμπάνε κάπου, οπότε τους «υποχρεώνεις» να γυμναστούν.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από santemagazine.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η ιδανική στάση για να σε κάνει… βασίλισσα στο κρεβάτι!

Τι λέει για σένα η στάση που προτιμάς στο σεξ!

Σχετικά άρθρα