Η ιδανική στάση για να σε κάνει… βασίλισσα στο κρεβάτι!

Όπως έχουμε πει ξανά και ξανά μέσα από τούτη εδώ τη στήλη σκοπός στο σεξ δεν είναι άλλος από το να φτάσεις σε οργασμό.

Επιχείρηση «Οργασμός»

Σίγουρα, προτεραιότητα έχει το να το ευχαριστηθείς, όμως εφόσον συμβεί αυτό, κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει κι ο οργασμός, γνωστός για τους μυημένους και ως «Το Ιερό Δισκοπότηρο» του έρωτα!

Σημασία, λοιπόν, έχει αυτό καθαυτός ο οργασμός και όχι ο τρόπος ή η τεχνική που θα χρησιμοποιήσει ο καλός σου για να σε κάνει να κορυφώσεις. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορεί να είναι το κλασικό σεξ, δηλαδή το σεξ με διείσδυση, αλλά και άλλο είδος σεξ, όπως για παράδειγμα το στοματικό.

Ο λόγος για τον οποίο αναφερόμαστε στο στοματικό σεξ είναι διότι σε αυτό το κείμενο θα αναφερθούμε σε αυτό το είδος της ερωτικής επαφής, παρουσιάζοντάς σου, όμως, μια νέα και ξεχωριστή στάση που θα σε κάνει κυριολεκτικά να νιώσεις σαν… βασίλισσα!

Τι να κάνεις;

Η συγκεκριμένη στάση λέγεται queening και είναι πολύ απλή τόσο στην σύλληψή της όσο και στην εκτέλεσή της. Ουσιαστικά είναι μια παραλλαγή της στάσης «καβαλάρισσα», μόνο που αυτή τη φορά θα πρέπει να καθίσεις στο στόμα του συντρόφου σου, για να σου χαρίσει την απόλαυση βάζοντας σε πλήρη λειτουργία το στόμα του και τα μέρη που απαρτίζουν τη στοματική κοιλότητα (βλ. γλώσσα, χείλη, κλπ.).

Η ιδανική γωνία

Θυμήσου μόνο ότι ο σύντροφός σου θα πρέπει να είναι ξαπλωμένος ανάσκελα και αν είναι εφικτό να ακουμπάει το κεφάλι του σε ένα μαξιλάρι.

Αυτό βοηθάει και τους δυο σας, γιατί έτσι και ο αυχένας του δεν κουράζεται, αλλά και το άνοιγμα του κόλπου σου έρχεται σε άμεση επαφή με τη γλώσσα του, δημιουργώντας με τη γωνία του κεφαλιού του τις ιδανικές συνθήκες για να «τελειώσεις», όπως ποτέ ξανά.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σεξ στη δουλειά: 3… κόλπα για να το απολαύσεις!

Στοματικό σεξ: Τελικά, αρέσει ή όχι στις γυναίκες;

 

Σχετικά άρθρα